VEDETE

Dan Negru, exasperat de concurenți, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”: „Și am zis că nu țip la emisiunea asta!”

Andrei (28 de ani) vine cu soția, Miruna (39 de ani), și mama soacră, Vasilica (65 de ani), să câștige cei 100.000 de lei puși în joc la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Cei trei concurenți se vor strădui să ghicească cu exactitate vârsta celor șapte necunoscuți care vor apărea în fața lor, iar cu banii pe care speră să-i câștige își doresc să achite în totalitate sau măcar parțial un credit de 10.000 de euro al Vasilicăi.

Andrei (regizor), Miruna (make–up artist)și Vasilica (pensionară) locuiesc în aceeași casă și spun că se înțeleg foarte bine. Vasilica îi ia mereu apărarea lui Andrei și ține mai mult cu el decât cu fiica ei, iar Miruna este fixistă și trebuie să aibă ultimul cuvânt.

Marți, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, disputele verbale dintre Andrei, Miruna și Vasilica, legate de faptul că cei trei nu reușesc să se pună de acord în privința vârstei celor care apar în fața lor, îl vor aduce în pragul disperării pe Dan Negru, prezentatorul show-ului.  “Măi, lăsați-mă și pe mine să-mi fac meseria! Și am zis că nu țip la emisiunea asta!”, va reacționa el, încercând să-i potolească.

Cum va reuși prezentatorul să țină situația sub control și dacă Miruna, Vasilica și Andrei vor câștiga banii doriți, telespectatorii Antenei 1 vor afla marți, 30 ianuarie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *