EVENIMENTVEDETE

Yamira a filmat la Paris videoclipul pentru un hit al lui Justin Bieber

Yamira 2Yamira 5

Cele peste 350 de milioane de vizualizări pe YouTube ale melodiei „2U”, interpretată de David Guetta ft. Justin Bieber, au convins-o pe Yamira să realizeze un cover inedit. Artista a utilizat pentru videoclipul coverului ei filmări personale din a doua lună de miere, petrecută la Paris.

Yamira 3

„Sunt o romantică incurabilă şi îmi plac, desigur, toate piesele de dragoste. Am ales să încep anul 2018 cu un cover al piesei «2U», interpretată de David Guetta ft Justin Bieber. Este una dintre piesele mele preferate de anul trecut. De asemenea, am şi un videoclip de tip vacanţă pe care l-am filmat în a doua lună de miere, la Paris. Locaţiile de filmare sunt Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Grădinile şi Palatul Versailles, Turnul Montparnasee, Chateau Chantilly, Chateau du Montvillargenne. Cu siguranţă vă va plăcea!”, declară Yamira.

Cântăreaţa a lansat în septembrie 2017 piesa „In Your Blue”, dedicată soţului ei. Tot anul trecut, Yamira a bifat o nouă premieră, primul single în limba română, „Fum fără foc”. Pe numele real Andreea Florentina Ispas, Yamira s-a lansat în anul 2014, când a dat lovitura cu melodia „Waterfalls” alături de Mattyas şi de Deepside Deejays. Au urmat apoi piesele de succes „Mujer”, „Tortura” și „Whisper”.

Yamira 4Yamira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *