VEDETE

Ștefan Bănică, despre cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun

După finala ”X Factor” de pe 22 decembrie, juratul Ștefan Bănică plănuiește să se retragă în sânul familiei pentru a petrece Crăciunul.

”În ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, tradiția familiei mele este să fim toți împreună, indiferent de cât de ocupați suntem, iar de Revelion o să cânt”, ne-a dezvăluit Ștefan Bănică.

Juratul ”X Factor” are amintiri frumoase din copilărie legate de această sărbătoare, datorită părinților săi, care l-au crescut într-un ”spirit liber al valorilor morale și tradiționale”.

”La vârsta de 6 ani, am trăit senzația că-l văd aievea pe Moș Crăciunul din povești, toate au conlucrat la imaginea asta! Ușa casei s-a deschis, ningea, lumina lunii bătea ca-ntr-un basm în cadrul ușii și Moș Crăciun a apărut cu barbă, cu ochelari rotunzi și cu sacul de jucării în spate. Ceea ce n-am știut atunci era că acel Moș Crăciun era o mătușă de-a mea. Dar senzația a fost unică, magică și irepetabilă!”, își amintește juratul ”X Factor”, care acum îi cere Moșului cadouri mai puțin materiale: ”Vreau doar liniște și sănătate pentru familia mea”.

În prag de Crăciun, Ștefan Bănică va trăi însă emoții alături de Pierluca Salvatore, concurentul din echipa sa care a ajuns în finala ”X Factor”. Astfel, în marea finală de vineri, de la ora 20.00, pe Antena 1, fiecare dintre cei patru jurați va avea câte un concurent din echipa sa care, initial, a fost compusă în Bootcamp din zece membri. Delia va merge alături de Francesca Nicolescu, echipa Horia Brenciu va fi prezentă prin vocea lui Jeremy Ragsdale, muzica clasică va fi reprezentată în continuare de Ad Libitum și Carla’s Dreams, în timp ce Ștefan Bănică va continua să lucreze alături de Salvatore Pierluca pentru ca vineri să aibă o apariție remarcabilă în marea finală.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *