EVENIMENTVEDETE

Kinga Sebestyen: “Mihaela Rădulescu are un corp perfect. E definiția femeii frumoase și de succes!”

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de Kangoo Jumps, mărturisește că, din showbiz-ul românesc, o admiră cel mai mult pe Mihaela Rădulescu, vedeta cu care a colaborat, de altfel, în urmă cu zece ani, pe când era invitată în emisiunile acesteia de la Antena 1.

Kinga o descrie pe Mihaela Rădulescu drept „definiția femeii frumoase și de succes” și spune că o admiră pentru că face ceea ce simte, nu se teme de obstacole și știe să își spună punctul de vedere cu siguranță, fără a-i fie teamă de critici. Dincolo de acestea, Kinga apreciază atenția pe care vedeta de televiziune o acordă sportului și stilului de viață sănătos, catalogând-o drept „femeia cu corpul perfect”.

„Am admirat-o dintotdeauna pe Mihaela Rădulescu pentru cariera ei și pentru modul în care arată. Are un corp perfect, frumos lucrat, și dovedește că știe să trăiască viața dincolo de orice idei preconcepute. Îi admir creativitatea și munca. Este definiția femeii frumoase și de succes. Pentru cariera mea ea a reprezentat un ajutor de nădejde la început, când m-a invitat în emisiunea Duminica în familie. A sărit pe ghete Kangoo Jumps alături de mine, a urmat atunci programul meu de sport și a spus că avea ghetele Kangoo Jumps în mașină oriunde călătorea. Mihaela este o femeie asumată, care își trăiește viața așa cum și-a propus, fără să ofere explicații nimănui. Este un exemplu de voință și de perseverență. Mă bucur pentru tot ceea ce realizează și îi mulțumesc că mi-a fost alături la începuturi”, declară Kinga Sebestyen.

În urmă cu zece ani, Kinga a fost invitată în emisiunea Mihaelei Rădulescu, vedeta testând pentru prima dată sportul pe ghete Kangoo Jumps și declarând ulterior că face acest tip de mișcare pentru a-și întreține silueta.

Kangoo Jumps este, de altfel, și sportul pe care celebra Kim Kardashian îl făcea în acea perioadă, vedeta primind ghetele Kangoo Jumps și un program personalizat chiar de la antrenoarea din România.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete Kangoo Jumps și lansează noi generații de instructori de Kangoo Jumps acreditați. Antrenoarea a ajutat mii de oameni să slăbească prin intermediul programului său Fat Burning, ce se desfășoară în multe săli de sport din țară (www.kangooclub.ro).

kinga-sebestyen-kangoo-jumps

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *