EVENIMENT

De Revelion, Ionel Tudorache cântă la restaurantul Mariei Buză!

Se spune că așa cum pășești în noul an, așa îți va merge tot anul! Pentru Revelionul 2018 alege distracția și un loc care îți garantează asta! Restaurantul “La Vioara Roșie” este déjà cunoscut pentru muzica live, serile tematice și preparatele delicioase.
Pentru ca noaptea dintre ani să fie unică, Restaurantul “La Vioara Roșie” își întâmpină invitații cu muzică de petrecere de cea mai bună calitate asigurată de  Taraful George Pătrașcu și artiștii: Maria Buză, Ionel Tudorache, Alexandra Căpitanu și Geta State.  “Continuăm tradiția serilor cu muzica live a restaurantelor de altădată. Avem seri tematice cu invitați speciali, foarte cunoscuți publicului larg, care ne încântă și care satisfac toate gusturile muzicale. În seara de Revelion, vă asteptam La Vioara Roșie, începând cu orele 20.00 atunci când vom da startul distracției”, ne-a declarat Maria Buză.  
 
Și pentru că orice petrecere de calitate, înseamnă nu doar muzică bună, ci și o masă cu preparate alese, veți fi întâmpinați cu: rulou de somon afumat mângâiat cu brânză Philadelphia, piftie bâlbâită de curcan răsfățat la Conac, salată de pasăre domnească potihnită în muguri de pin, tartă cu roșii adorate, file “de poveste” anchois și pui bine educat, pate de ton nobil repezit la mese împărătești, minibrioșe semețe cu perluțe de icre de știucă, pastramă de vită cu salată bogată de crudități, roșii dolofane, castraveți îndrăzneți și măsline îmbufnate. Pentru felurile principale, maeștrii bucătari vor pregăti:biban de mare înghesuit cu legume pârlite, piure forțat de țelină/piure fugărit de morcovi, piure provocat de sfeclă, pulpă de rățușcă curajoasă confiată și bronzată, curcan sănătos și odihnit bine la cuptor în crustă de ierburi aromate, mușchiuleț de porc boieresc împănat în Prosciutto delicat, cartofi “dauphinoise”potoliți la cuptor în crustă aromată și crocantă, iar la desert veți savura: tiramisu și pișcoturi botezate în cafea și oblojite în Marscarpone. Băuturile vor fi la discreție fiind open bar cu: whiskey, vodka, crema whiskey, campari, gin, vin alb/rose/roșu, apă tonică, sucuri, cafea.
Revelion 2Revelion 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *