VEDETE

Pomohaci este regretat. Oamenii nici nu se mai duc la slujbă

Consătenii fostului preot, Cristian Pomohaci, din localitatea Moșuni, Jud. Mureș, îi duc lipsa acestuia. Chiar dacă a fost caterisit de BOR, oamenii mai speră ca Pomohaci să revină la parohia din sat.

Cristian Pomohaci (48 ani) a fost renegat de Biserica Ortodoxă Română pentru că a încercat să corupă un tânăr să facă sex pe bani, însă enoriașii îl regret chiar și acum. Fostul preot nu mai are voie să țină slujbe în parohia în care active ca preot, iar oamenii îi duc dorul, fără să le pese de scandalul sexual în care a fost implicat acesta sau de acuzațiile aduse. Consătenii lui Pomohaci spun că nimic nu mai e la Moșuni ca înainte. ”Ce-a făcut el aici… Și ce slujbe ținea! Totul s-a dus pe apa sâmbetei. De când nu mai slujește el, noi nu mai mergem la biserică. Părintele Pomohaci avea har. Păcat că nu mai ține slujbe. Sperăm să se întoarcă”, spun mai multe voci din Moșuni, localitatea în care a slujit Cristian Pomohaci.

În vara acestui an, fostul preot, care este și cântăreț de muzică populară, a fost în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a fost acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un băiat minor. Tânărul a și dat în vileag înregistrarea care l-a incriminat pe Pomohaci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *