Frumusete

Sculptor, tehnologia revoluționară ce sculptează silueta

 

ROWE ne prezintă o inovație în domeniul înfrumusețării care revoluționează tehnicile de remodelare corporală: SCULPTOR. Aparatul beneficiază de tehnologii premium, transferate din domeniul medical, care lucrează atât pe plan corporal cât și facial. SCULPTOR are rezultate spectaculoase înca de la prima ședință, datorită celor două funcții unice în lume: HiFu si CrioRadiofrecvență. , oferă informații prețioase în cadrul unui interviu amplu.

De ce este Sculptor o inovație în domeniul frumuseții?

Sorina Bratu, trainer specialist ROWE: SCULPTOR este numit ”Institut al Frumuseții”, datorită multiplelor terapii încorporate, dar și datorită beneficiilor destinate atât parții corporale cât și faciale.

SCULPTOR este echipamentul profesional care inovează industria Beauty din România cu 2 importante terapii estetice: HiFu si Crioradiofrecventa.

HiFu(High Intensity Focused Ultrasound) înseamna unde ultrasonice cu intensitate mare, focusate în puncte-țintă. În cazul Sculptor, ultrasunetele cu intensitate mare ,,bombardează” focusat celulele adipoase creând în shootinguri de  10-30 secunde vibrații extrem de puternice și ultra-rapide care determină explozia celulelor grase locale. În functie de stadiul celulitei, de consistenta tesutului adipos, de circumferintele corpului se aleg parametrii necesari( frecventa, shooting, putere) si rezultatele sunt cuantificabile la sfarsitul sedintei prin masurarea zonei de lucru.

“Pielea își recapătă tonusul și fermitatea în doar 1-2 ședinte”

CrioRadiofrecvența este simbioza perfectă între terapia de îngheț și radiofrecvență. Crio produce vaso- și fibroconstricție, iar Radiofrecvența induce vasodilatație, fibrostimulare și termolipoliză. Cu alte cuvinte, Radiofrecvența acționeazăîn interiorul țesutului adipos cu o temperatură crescută care determină topirea grăsimilor încorporate și micșorarea în volum a adipocitelor. De asemenea, Radiofrecvența crește sinteza de proteine de 20 de ori, pielea recăpătându-și tonusul și fermitatea în doar 1-2 ședințe. Datorită combinației dintre Crio și Radiofrecvență rezultate sunt multiple în slabire în centimetri, atenuarea aspectului inestetic de ,,coaja de portocale”, liftingul tegumentului.

HiFu si Crioradiofrecventa se pot combina într-o singură sesiune de tratament cu rezultate uimitoare, vizibile chiar la sfârșitul sesiunii de tratament.

În afara acestor terapii, Sculptor include dispozitive și Key-module de Microdermabraziune, masaj transdermic, drenaj facial, radiofrecvență facială.

 HI-FU---SCULPTOR step 1 rsorinabratu rSCULPTOR 2 r

Ce terapii include SCULPTOR? Care este aplicabilitatea aparatului?

SCULPTOR include mai multe terapii faciale și corporale:

Microdermabraziune cu pulbere de diamant pentru regenerare celulară. Se folosește facial pentru a șterge urmele lăsate de crono și foto îmbatranire. De asemenea, este o soluție extrem de beneficăîn tratarea vergeturilor.

Drenajul limfatic facial lucrează cu ajutorul unei presiuni pozitive de sucțiune ușoară, stimulând ganglionii limfatici latero-cervicali, retro- și preauriculari pentru detoxifiere faciala și pentru diminuarea pungilor de sub ochi.

Led-terapia este o formă a fototerapiei de stimulare a fibroblastelor și creșterea sintezei de fibre proteice (collagen, elastină) și acid hyaluronic. Are ca scop creșterea elasticității și fermității pieli, redarea strălucirii naturale a tenului.

Radiofrecvențafacială este reprezentata de un dispozitiv special cu 4 poli care transmit caldură în rețeaua de fibre naturale, producând instant scurtarea fibrelor elasticeși liftingul tegumentului. Este singura procedura facială care poate slăbi conturul feței.

Masajul transdemic, numit și ,,Inamicul nr 1 al celulitei” folosește un KeyModul de sucțiune continuă. Prin formarea unor pliuri de grăsime si cu ajutorul manevrelor specifice se atenuează aspectul de coajă de portocale și se uniformizează tegumentul. Are eficiența crescută si pe stadii avansate de celulită.

HiFu reprezintă modalitatea cea mai rapidă de a scăpa de până la 6 cm din circumferințe într-o singurăședință de tratament.

CrioRadiofrecvența topește și fluidifică grăsimea întarită, protejează vasele de sânge superficiale, remodeleaza corpul.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *