Frumusete

Cum să realizezi un machiaj perfect cu numai 4 produse!

flormar 8 rflormar 6 rflormar 4 rflormar 7 rflormar 3 rflormar 2 rflormar 1 r

În ultimii ani, lumea modei şi a make-up-ului a luat o amploare de nedescris! Viaţa este pasiune, culoare, sentiment şi emoţie. De aceea, când vorbim despre make-up, vorbim despre o stare, despre un sentiment de încredere şi frumuseţe.

Fiecare dintre noi este un model de frumuseţe… pentru că frumuseţea nu are tipare, nu are reguli şi nici limite. Prin urmare fiecare, femeie este frumoasă în felul ei, însă, aşa cum suntem, majoritatea dintre noi perfecţioniste, tindem spre absolut, dorim să fim muze ale frumuseţii… şi… acolo unde considerăm noi că nu suntem perfecte retuşăm! Cum retuşăm? Asta-i simplu… prin minunatul şi fabulosul MACHIAJ.
Hai să vorbim acum despre câteva produse care îţi oferă un ten perfect, care fac micuţele imperfecţiuni să dispară, să avem pomeţi sculptaţi şi un roz copilăresc în obrăjori.
Din cauza vremii caniculare m-am lovit în ultimul timp, de mici erupţii la nivelul tenului, motiv pentru care, m-am hotărât să intru într-un magazin cu produse de make-up Flormar, din Afi Cotroceni, care să mă ajute să rezolv problema. Ce credeţi, am găsit?
Daaaaa. Şi pe lângă produse am întâlnit o vânzătoare extrem de draguţă, care m-a ajutat să gasesc o serie de produse, menite să îmi ofere un ten perfect. Aşadar, am găsit o minune de CC Cream, care retuşează micile imperfecţiuni (precum roşeaţa, şi micuţele coşuleţe) şi oferă tenului un aspect mat şi uniform, potrivit pentru a aşeza un fond de ten care să reziste 12 ore. Fondul de ten îl completăm cu blush-ul din imaginea alaturată care, pe lângă obrăjorii de bebeluş îţi oferă şi o sclipire de divă. Wow! Deja mă simt frumoasă, în timp ce le aplic! Buuun, acum fixăm minunata operă de artă, cu pudra translucidă de la Flormar, care, spre surprinderea mea, nu încarcă tenul absolut deloc, şi lasă tenul perfect. Completăm cu un ruj, unul de culoarea cireşelor coapte dar alegem o variantă mată pentru că, bineînţeles ne dorim nişte buze pline şi senzuale.
Produsele sunt extraordinare însă, sfaturile oferite de domnişoara de la Flormar care m-a şi machiat, au fost o adevărată comoară, pentru că, să fiu sinceră, habar nu aveam că puse în această combinaţie, pot săvîrşii minuni. Mi-a plăcut foarte mult firea ei jovială, atenţia cu care aplica produsele şi felul în care îmi accentua punctele forte şi îmi ascundea micile imperfecţiuni.
Ştiu că pare greu de crezut, dar am găsit un om îndrăgostit de ceea ce face, şi oferea explicaţii detaliate care evidenţiau pasiunea pentru make-up, o bună cunoaştere a produselor pe care mi le-a prezentat, precum şi un simţ estetic foarte dezvoltat.
Consider că experienţa cu produsele Flormar, cât şi interacţiunea cu staff-ul acestora, a fost una de bun augur şi au câştigat un client, atât prin calitatea produselor, cât şi prin atitudinea fetelor din magazin.
În consecinţă, nu pot spune decât Mulţumesc, pentru o experienţă minunată. Nu pot să cred… 5 minute în oglindă şi câteva produse super bune, fac o adevărată diferenţă. Recunosc, m-am îndrăgostit de produse, atât datorită formulei lor foarte rezistente, cât şi datorită remarcilor pozitive pe care le tot primesc la orice pas.
Gata! M-am hotărât… o sa explorez în detaliu produsele Flormar!
Mă simt minunat şi sper să le încercaţi şi voi!

 Simona Rădulescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *