EVENIMENT

Iuliana Marciuc, excursie la mare pentru 40 de bătrânii de la căminul pe care îl deține

iuliana 2 iuliana

Prezentatoarea TVR Iuliana Marciuc și Agenția de Turism J’Info Tours au reușit să facă 40 de vârstnici să zâmbească din nou. Bunicuții și bunicuțele de la Căminul de Lux pentru Seniori din Mogoșoaia au avut motive de bucurie, căci și-au împlinit visul de a vedea marea după zeci de ani. Într-o minunată excursie de-o zi, cele 40 de suflete, cu vârste cuprinse între 62 și 84 de ani, s-au bucurat de o adevărată aventură în drum spre mare, timp în care au ascultat muzică, au cântat și au așteptat cu nerăbdare să vadă mare.

După ani de zile de așteptare, cele trei ore pe care le-au parcurs pe drum au fost cele mai greu de așteptat, însă, în cele din urmă, visul lor a devenit realitate. Bunicuții și bunicuțele Căminului de Lux pentru Seniori din Mogoșoaia au putut simți briza mării, s-au distrat la malul mării, au făcut poze și au stat la plajă pentru a prinde un bronz natural. Fericiți pentru cadoul făcut de către prezentatoarea TVR Iuliana Marciuc și Agenția de Turism J’Info Tours, vârstnicii și-au sunt copiii și nepoții, cărora le-au povestit prin ce bucurie trec.

După câteva ore petrecute pe litoral, bunicuții și bunicuțele s-au urcat în autocar și au pornit spre București, dornici să povestească întâmplarea lor și altor persoane. La sosirea la cămin, cele 40 de suflete au avut parte nu de o surpriză, ci de două surprize inedite. Iuliana Marciuc și Carmen Pavel, directorul general al Agenției de Turism Jinfo Tours, i-au așteptat pe bătrânei pentru o sesiune foto. Au urmat minute în șir de bucurie, zâmbete cu gura până la urechi și taifasuri despre experiența avută de către vârstnici la mare.

” Evenimentul face parte dintr-o amplă campanie J’Info Tours a vacanțelor pentru seniori. O parte din banii încasați se duc către astfel de acțiuni caritabile . Dorim ca în timp să facem cât mai mulți seniori fericiți”, a declarat Carmen Pavel, fondatoarea Agenției de Turism J’Info Tours.

CAMPANII PENTRU SENIORI

J’Info Tours are în derulare mai multe campanii pentru seniorii care nu dispun financiar de sume foarte mari de bani, însă pe site-ul www.jinfotours.ro pot găsi oferte pentru toate buzunarele.

Vârstnicii care se află în grija unor cămine pentru persoane pot, de asemenea, consulta catalogul J’Info Tours  atât online, cât și print, în agențiile noastre din București, Brașov, Alba Iulia, Iași, Bacău, Baia Mare, Arad, Oradea, Sibiu, Ploiești, Pitești, Suceava, Botoșani, Tulcea, Sf. Gheorghe, Craiova, Timișoara.

În cele două ediții, agenția de turism pune la dispoziție pachete de o săptămână cu doar 209 euroe. Un exemplu în acest sens este o vacanță în Instambul, dar și în Grecia cu 245 euro. În acest prețuri sunt incluse cazarea, avionul+micul dejun și cina.

Agenția de Turism J’Info Tours are preturi destul de atractive pentru seniorii care doresc să călătorească în Europa, ori pe alte continente.  J’Info Tours este lider pe piața românească în cadrul programelor pentru seniori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *