VEDETE

Cântăreața Yamira și soțul ei au câștigat un sejur de 3.000 de euro la Paris! Află cum

Yamira 3 Yamira 4 Yamira 5  Yamira 7 Yamira Yamira 2

Cântăreața Yamira și soțul ei, omul de afaceri Mihai Save, au câștigat a doua lună de miere, la Paris. Surpriza a venit din partea staff-ului de la castelul Le Château din Capitală, unde și-au organizat nunta anul trecut.

Vacanța de o săptămână, în valoare de 3.000 de euro, a fost oferită la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franța. Yamira și Mihai s-au simțit extraordinar la castel pentru că au fost tratați asemenea unor prinți. Artista și soțul ei au mai vizitat Le Château de Chantilly și Parisul, unde au bifat cele mai importante atracții turistice.

„După nuntă, am câștigat la concurs o a doua lună de miere oferită de Castelul din Inima Bucureștiului Le Chateau. Am plecat pentru o săptămână la Paris. Acolo am fost cazați în Goveux, lângă Paris, la un castel. Am fost foarte răsfățați la Castelul din Chantilly, unde s-a inventat frișca. Acolo am savurat creme chantilly, cea mai bună frișcă!

Apoi am vizitat Le Chateau du Chantilly, Muzeul Cailor, unde am urmărit un spectacol extraordinar de echitație, Palatul Versailles, Marele și Micul Trianon, Muzeul Luvru, Notre Dame, Sacre Coeur, am urcat în Turnul Eiffel, Turnul Montparnasse și în The Big Wheel”, a declarat Yamira despre „luna de miere” din Franța.

Yamira a lansat recent prima ei piesă în limba română, „Fum fără foc”, cu peste 14.000 de vizualizări pe YouTube. Imediat după vacanță, cântăreața a reintrat în studio, unde pregătește noi hituri.

Yamira 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *