VEDETE

Andra a încheiat cu succes seria de trei spectacole la Sala Palatului! Iată detalii despre unul din cele mai emoționante momente ale showului

Andra Iubirea Schimba Tot Sala Palatului Foto Daniel Robert Dinu 4Andra Iubirea Schimba Tot Sala Palatului Foto White Ruffles Photography

Andra a încheiat cu succes seria de trei spectacole la Sala Palatului! Iată detalii despre unul din cele mai emoționante momente ale showului

Andra și-a vazut visul implinit. Cea mai iubita artistă din Romania a susținut timp de trei zile consecutive show-ul “Iubirea Schimba Tot” în fata a mii de oameni. Sala Palatului a fost arhiplină, iar Andra a devenit primul artist român cu trei show-uri consecutive de debut în renumita locație.

Unul din momentele cele mai emotionante ale showului a fost cel dedicat artistelor care au influențat-o și au inspirat-o în anii de formare profesională. Pe ecranele imense au apărut la un moment dat imagini cu Mădălina Manole, Mihaela Runceanu, Corina Chiriac, Angela Similea, Laura Stoica și Loredana, pe o coloană sonoră emoționantă: un discurs motivațional al mamei Andrei care îi spunea să își urmeze visul. Vocea din înregistrare aparține unei actrițe.

Andra a început să cânte piesa “Spune-mi” și a invitat-o pe Monica Anghel, interăreta cunoscutului hit, să cânte live alături de ea. Monica Anghel, una din artistele care au ispirat-o pe Andra de-a lungul carierei, și-a făcut apariția pe scenă și a interpretat piesa cu aceeasi pasiune ca în 1996, pe scena Festivalului Cerbul de Aur, când a și câștigat marele trofeu.

La final, Monica Anghel a ținut un discurs emoționant, care a adus lacrimi în ochii spectatorilor. Aceasta a spus că Andra este nu numai un artist excepțional, ci și un om extraordinar și că formează alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și de cei doi copii ai lor, o familie frumoasă și unită în orice situație. În spiritul titulaturii show-urilor Andrei, Iubirea Schimbă Tot, Monica Anghel a adăugat faptul că dragostea adevărată pe care o împărtășesc cei doi soți, o adevărată forță care poate muta munții din loc, o inspiră.

“După 3 zile magice, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru aplauze, zâmbete, pentru energia pe care mi-ați transmis-o! Sunt cea mai norocoasă și cea mai fericită din lume! Visul meu s-a împlinit! Urmează și alte visuri, cel puțin la fel de ambițioase! Vă mulțumesc! Vă iubesc!”, le-a transmis artista fanilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *