VEDETE

Duminica, premiera noului sezon “Roata Norocului”

Roata Norocului - prima editie (3)

Emisiunea debuteaza in forta cu un cuplu de vedete – Victor Slav si Bianca Dragusanu

Duminica, 29 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D va debuta un nou sezon al emisiunii “Roata Norocului”. Premiera show-ului ii va aduce in casele telespectatorilor, ca de fiecare data, pe indragitii prezentatori, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.

Premii de peste 100.000 de euro vor fi oferite in acest sezon, iar una dintre surprizele emisiunii este data de faptul ca in fiecare editie vor participa doua vedete pentru acelasi caz social. Duminica, in prima editie a emisiunii, Victor Slav si Bianca Dragusanu vor invarti roata norocului in beneficiul unei familii fara posibilitati materiale.

Tot duminica, telespectatorii ii vor putea urmari pe simpaticii prezentatori intr-o postura inedita; daca Bursucu va imbraca costumul de ginere, colega lui de platou isi va face aparitia pe platoul emisiunii intr-o rochie de mireasa. Ana-Maria Barnoschi il anunta pe Bursucu ca bat clopote de nunta…

Victor Slav si Bianca Dragusanu fac totul la “Roata Norocului” pentru ca Alexandra Ionela, tanara pentru care acestia concureaza, sa aiba parte de o viata mai frumoasa. Oprea Alexandra Ionela, o tanara in varsta de 14 ani, locuieste impreuna cu parintii intr-o singura camaruta inchiriata, fara mobila adecvata si alte utilitati. Tatăl lucrează ca agent de securitate la scoala unde învață fiica sa, iar mama lucrează ca agent de curățenie. Alexandra Ionela învață foarte bine, a avut media anuala de 9,20 în anul precedent. Cazul a fost adus in atentie de Scoala Sociala Sportiva, un proiect dezvoltat in Romania de Asociatia FDP – Protagonisti in educatie in parteneriat cu Fundatia Real Madrid.

Nu ratati marea premiera a sezonului cu numarul sapte al emisiunii “Roata Norocului”, difuzata duminica, la ora 20:00, la Kanal D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *