VEDETE

Soții Zenga au trecut de la zăpada la soarele deșertului!

zenga-2 zenga-3 zenga-4

Raluca si Walter Zenga s-au bucurat de sarbatori frumoase, in familie, dar si alaturi de prieteni apropiati.

De Crăciun au petrecut o săptămana “albă” pe pârtiile din Kitzbühel – Austria, unde cei doi copii ai lor, Samira (7 ani) si Walter Junior (4 ani) s-au luat pentru prima data la intrecere pe pârtia de schi!

“Pentru noi a fost cea mai mare plăcere sa le vedem ochisorii sclipind de bucurie la vederea zapezii adevărate, făcând bulgari si oameni de zapada si dandu-se cu saniuta, intampinandu-l pe Mos Craciun intr-un peisaj de vis cu ninsoarea proaspata pe culmile muntilor! De Ajun am avut parte de un ospat traditional in casa prietenilor nostri (fam.Gheara), bucate romanesti de care ne era mare dor – nu a lipsit pomana porcului, salata de boeuf si sarmaluta ca acasa!”, spune Raluca Zenga.

Si daca anul acesta au avut in Austria un Craciun autentic, cu zapada, Revelionul i-a prins pe sotii Zenga pe plaja!

“Cu tot entuziasmul nostru pentru zapada de Revelion am fost bucurosi sa fim din nou acasa pe plaja din Dubai, sa intampinam artificiile spectaculoase din Burj Khalifa pana pe Palm Jumeirah! Am fost impreuna cu prietenii nostri la restaurantul preferat Siddharta by Buddha Bar in Dubai Marina, delectandu-ne cu fructe de mare si sampanie din belsug, sa aduca veselie si prosperitate in Noul An!”, a mai povestit autoarea “Manualului Mamicii ZEN”, Raluca Zenga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *