VEDETE

Uite cum se antreneaza Carmen Bruma cu un lighean!

carmen-bruma

Într-un videoclip publicat pe contul personal de socializare, Carmen Brumă le-a arătat femeilor cât de ușor se pot antrena acasă cu ajutorul unui lighean, pe care-l pot folosi pe post de stepper.

“M-am tot gândit cum aș putea improviza acasă un stepper și în final am reușit. Un lighean sub care am pus cărți ca să nu se miște. Așadar, vă prezint în premieră mondială și în exclusivitate”, a scris Carmen.

Deși unii au apreciat metoda creativă de a face sport a lui Carmen Brumă, alții au fost de părere că este nesigură: “Mai bine cumperi direct un stepper, nu e ca și când nu ți-ai permite, plus că de pe lighean îți poate aluneca piciorul, nu e un bun exemplu”. Vedeta a fost însă sigură pe ceea ce a arătat și a subliniat: “Nu îți alunecă piciorul!!! Verifică! Ligheanul e mult mai mic și multifuncțional. Ideea emisiunii mele de la Happy Channel este să găsim cât mai multe modalități de a face sport acasă fără echipamente suplimentare, să improvizăm, să fim creativi, să nu cheltuim mulți bani… Îmi pare rău dacă ai înțeles că nu am bani să-mi cumpăr un stepper, nu asta era mesajul!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *