12 restaurante impresionante care te vor face să uiți de mâncare

charmonix grotta-palezze

Atmosfera întotdeauna contează dacă vrei să te simți bine și, mai ales, dacă preferi restaurantele, alege-le pe acelea care îți oferă experiențe inedite.
De exemplu, pentru romanticii incurabili, care vor să se bucure de o cină într-un loc impresionant, orașul Paris oferă opțiunea perfectă. Adapostit la al doilea etaj al impozantului Turn Eiffel, restaurantul Le Jules Verne se numără printre cele mai frumoase localuri din Paris, dar și printre cele mai impresionante restaurante de lux din lume. Locul le oferă celor care îi trec pragul și o listă bogată de vinuri și preparate culinare selecte.
Un alt restaurant fermecător este Ithaa din Maldive, ideal pentru cei care vor să aibă parte de o cină cu totul aparte, într-un decor fascinant. Localul, primul restaurant din lume construit în totalitate din sticlă, situat la 5 metri sub apă, cu priveliște panoramică de invidiat, a fost desemnat în 2014 drept cel mai frumos restaurant din lume de New York Daily News.

Le Jules Verne din Paris și Ithaa din Maldive sunt doar câteva dintre cele mai impresionante restaurante din lume. Noi îți arătăm încă 10 localuri care te vor face să uiți și de mâncare dacă o să ajungi să le calci pragul.

Ali Barbour, plaja Diani, Kenya

restaurant3

Restaurantul subacvatic Ithaa, Maldive

restaurant2

Grotta Palazzese în Bari, Italia

restaurant

Le Panoramic în Chamonix, Franța

restaurant1

Mai mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *