VEDETE

Copiii spun cu Virgil Ianțu

 virgil-iantu

Virgil Ianțu continuă joaca alături de copii, revenind în atenția părinților și copiilor cu un proiect extrem de dinamic. Prezentatorul TV a ales de data aceasta nu emisiunea care ne-a încântat de-a lungul timpului prin discuțiile senzaționale avute cu cei mici, ci interacțiunea într-un cadru confortabil pentru cei mici, care îi ajută să-și dezvolte încrederea în sine. Tată responsabil și extrem de atent la nevoile copiilor, Virgil este profesorul acestora la un curs în care învață, prin diverse exerciții transformate în joc, cum să-și gestioneze emoțiile și să fie liberi, încrezători, spontani, siguri pe ei și, mai ales, fericiți.

“Am avut mari surprize să constat cât de spontani și comunicativi pot deveni copiii atunci când le dai ocazia. În timpul cursurilor, facem exerciții fără să considerăm asta o muncă, prin diferite jocuri, iar ei se simt în elementul lor, în acea  “lume minunată” în care ar trebui și noi să mai intrăm din când în când.” 

 Cursul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, are loc in data de 26 noiembrie, în intervalul 10.30-12.30 la The Gallery (str. Glodeni nr. 3, București) și costă 210 lei.

Înscrierile se pot face pe www.virgiliantu.ro/copiiispun.

Agenda cursului Copiii spun cu Virgil Ianțu:

Sunt fericit că pot vorbi în public!

Aflu ce presupune o apariție în public și care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să țin cont pentru a avea succes.

Am incredere în mine și sunt pregătit!

Încrederea în sine vine de la modul în care îmi pregătesc apariția. Fie că am parte de provocări sau de o oarecare nesiguranță, acestea pot fi depășite cu ușurință atunci când m-am pregătit temeinic.

Îmi accept emoțiile și învăț să le gestionez!

E normal să am emoții, nu trebuie să le ignor sau să încerc să le elimin. Important este să le accept și să le gestionez corespunzător.

Sunt spontan!

Jucându-mă, învăț să fiu spontan și reușesc să vorbesc liber pe diferite teme.

Vorbesc corect și sunt înțeles!

Frazarea, dicția și intonația mă ajută să comunic ușor ceea îmi doresc prin diverse jocuri.

Am succes!

Pentru că sunt pregătit, încrezător, capabil și liber!

Și pentru că…

“Nimeni pe această lume nu îmi poate pune frâne!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *