VEDETE

Adela Diaconu, premiata alături de Iulia Vantur, Andreea Marin si Laura Cosoi la Gala Celebrity Awards

adela-2adela-1

Vedete din televiziune, film, muzică sau sport au fost premiate pentru întreaga lor activitate Celebrity Awards Gala ~ Successful Women. Astfel, cele mai în vogă si de succes vedete din televiziune, muzică, sport, modă,dar si femei de afaceri , au fost omagiate în cadrul celei de-a treia
ediții a Galei Celebrity Awards – Femei de Succes ce a avut loc la Ambasad’Or Events in Otopeni.

Peste 200 de invitați de seama printre care Iulia Vantur, Monica Rosu, Doina Melinte, Andreea Marin, Laura Cosoi, Crina Matei, Paula Chirila, au participat la decernarea de premii fastuoasă, dedicată recunoaşterii femeilor care au reuşit în sport, muzică, afaceri şi televiziune, devenind un adevărat exemplu pentru publicul larg. Printre premiate s-au numarat: Iulia Vantur, Monica Rosu, Doina Melinte, Andreea Marin, Adela Diaconu, Laura Cosoi, Crina Matei, Paula Chirila, Eugenia Serban.

Adela Diaconu,  a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunii „BV 01 ADE by Adela Diaconu”.

Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră. După ce a practicat mulți ani tenisul de performanță și s-a impus ca producător și realizator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să o reprezinte și să-i evidențieze personalitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *