El e preotul care a presimțit tragedia din Club Colectiv!

madalina-balan-si-parintele-ciprian

În faţa lui au îngenucheat mii de oameni care căutau o minune. De la vedete la oameni simpli, au venit la Părintele Ciprian cu speranţa că vor găsi soluţii la problemele lor. Oamenii spun despre el că vede tot ce simţi şi gândeşti.

Este preotul pe care îl caută sute de mii de oameni. Se spune că atunci când se uită la tine, îţi vede direct sufletul şi îţi poate citi mintea… Părintele Ciprian alină sute de suflete în fiecare zi şi nu iese din biserică până nu ascultă pe toată lumea.

”Pragul bisericii este trecut de aproximativ 200-300 de oameni pe zi. Aș putea să spun că oamenii îl caută pe Dumnezeu. Credința din sufletul lor îi îndeamnă spre Biserică. Mult mă bucur când omul pleacă de la biserică cu sufletul luminat, cu sufletul împăcat, cu problemele lămurite. Mi-a plăcut dintotdeauna chemarea divină. Am primit de acasă de la părinţi o educaţie reluigioasă şi mergeam săptămânal la slujbele din sat. Pe parcurs mi-a venit această dorinţă şi această înclinaţie de a intra în Mânăstire… Am intrat la Mânăstirea Sihastria, acolo prima persoană pe care am întâlnit-o a fost părintele Cleopa care m-a primit cu multă dragoste şi mi-a dat mult curaj. Din momentul în care am trecut pragul Mânăstirii Sihastria, m-am simţit ca la mine acasă. Parcă eram de o veşnicie acolo”, a explicat preotul.

Unul dintre momentele în care harul său a salvat sute de vieţi a fost tragedia de la Colectiv. Părintele parcă a presimţit că se va întâmpla această nenorocire.

“Cel mai mare semn divin şi cea mai mare binecuvântare este că Maica Domnului mi-a îndreptat paşii spre Mânăstire. Când vine fiecare credincios în parte, de la sine îmi vine să îi spun ce este de folos pentru sufletul lui. E o inspiraţie de moment (…) Cu o săptămână înainte de a se întâmpla dezastrul de la Colectiv, am demarat o campanie cu Academia Tehnică Militară şi cu Facultatea de Construcţie, iar când am terminat campania de donar de sânge s-a întâmplat şi dezastrul Colectiv. Aşa am simţit să fac. Fără să am o explicaţie, sau să mă gândesc că va fi un necaz sau o tragedie. Mulţi m-au întrebat de ce fac campanie de donare de sânge, dacă vine vreun război. Am fost alături de cei de la Colectiv şi i-am ajutat cu tratamente, cu transport de la domiciliu la spital, la Constanţa, unde au urmat un tratament care a ajutat la cicatrizarea rănilor”, a mărturisit Părintele Ciprian.

Mai mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores