Curiozitati

Septembrie-Decembrie 2016- cea mai importantă și energetică Perioadă a Pământului în Istoria Umanității

energie-pamant-768x576

Arhanghelul Mihail: Septembrie-Decembrie 2016

Cea  mai importantă și energetică Perioadă a Pământului, în Istoria Umanității ca Matrice 3D ia sfârșit, Acum!

Dragă Familie de Lumină,

Trăiți momente nemaiîntâlnite! Septembrie-Decembrie 2016 va fi cea mai importantă și energetică Perioadă a Pământului în Istoria Umanității, deoarece Matrice a 3D ia sfârșit, Acum, și Ființele care rezonează cu asta, participă la o trezire extremă, pentru că trec de la 3D la 5D, într-o foarte scurtă perioadă de timp liniar!

Faza Finală

Mulți sunt conștienți că se va întâmpla ceva important și se întâmplă, deja, în corpurile noastre, în viața noastră personală, la o scară planetară și chiar și la scară galactică.

Acesta este momentul scris din timpurile străvechi, când marea șansă sosește pentru planeta Pământ și ființele sale, când sistemul demodat se retrage în fața a ceva nou și mai bun!

Deși Pământul este într-o stare crescândă a haosului, să știți că această stare va fi scurtată și este ultima fază a Planului nostru Divin, a misiunii noastre pentru mărețul proiect al Ascensiunii planetei Pământ.

Mărețele Ființele Stelare au spus că atunci când se va urni Pământul, vă veți mișca odată cu el, așa că nu percepeți cu teamă toate acestea, ci ca pe o transformare normală și naturală, de la o realitate fizică la una complet nouă.

În acest timp, al haosului și schimbării, Ființele Pământului  vor începe să se ridice într-o mare revoluție socială, văzând mult mai clar, pe zi ce trece, că au fost ținuți captivi într-o anti-viață, manipulați, sistem psihologic care nu este în interesul lor cel mai bun!

„Pisica” a ieșit afară, ca să spunem așa, și bulgărele de zăpadă crește în dimensiuni, viteză și putere, pe măsură ce se rostogolește.

Mii de Ființe se trezesc în fiecare zi, Acum, realizând cum au fost înșelate de ființe care le-au controlat, pentru a le fura energia.

Umanitatea este martoră la climatul global de haos în creștere, care este rezultatul interacționării energiilor noi puternice cu câmpul magnetic al Pământului.

Mulți încep să devină conștienți, pentru prima dată, că 3D nu este singura realitate și încep să organizeze căutarea acestor realități noi!

Cu cât se trezesc mai multe Ființe și crește cantitatea de Lumină pe Pământ, schimbările, Aici, vor deveni mult mai observabile fizic.

Mulți dintre voi ați venit pe Pământ ca înaintași angelici, conștienți, deja, de marele Plan pe cane noi toți l-am creat și ați transmis mesaje despre schimbări majore în desfășurare și de avertizare, în avans, către cei care au ațipit pentru o lungă perioadă de timp – eoni!

Aceasta este misiunea cu care ați venit, Aici, și a fost una de succes!

Acum, veți vedea cum cuvintele voastre se vor manifesta înaintea tuturor și veți sta, Aici , puternici și pregătiți să acordați asistență prin toate acestea!

Pentru asta ați fost antrenați și mulți vor căuta îndrumarea și ajutorul vostru, pe măsură ce se desfășoară evenimentele!

Vă aplaudăm pentru această muncă măreață!

O stare de coerență, mai puternică și mai extinsă, se formează peste tot în lume și libertatea completă este aproape de erupere în întreaga lume!

O revenire, la ceea ce este natural pentru Suflet, va fi, în curând, etalonul pe planeta Pământ, având în vedere că sistemul continuă să se schimbe.

Aceste mari schimbări includ toate aspectele vieții: mental, emoțional, fizic și spiritual afectând, astfel, relațiile noastre, profesiile noastre și curgerea abundenței spre noi.

Oamenii de pe Pământ nu mai pot menține sistemele vechi de scurgere a energiei, obiceiuri și dezechilibre, de aceea, este necesar ca noi să examinăm și să înlocuim multe.

Întregul sistem va fi regândit complet, aruncând peste bord tot ce nu este pro-viață!

Ființele care controlează și manipulează pe alții și care vibrează la o frecvență joasă, nu vor mai avea loc în această nouă frecvență a Pământului.

De fapt, crescând decalajul de frecvență dintre 3D și 5D, va fi imposibil,  în curând, pentru acest tip de vibrații să existe acolo unde sunteți!

Universul, precum și Ghizii Divini ai Noului Pământ, care vor reprezenta o societate mai inteligentă și mai sănătoasă, practic, se vor ocupa de aceste entități cu frecvență vibrațională joasă, până când vor fi complet vindecate și pregătite să intre în noua societate, care este pe cale de a se forma.

sursa: oficialmedia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *