VEDETE

Giulia Nahmany în rochie de Hollywood! Află cine a mai îmbrăcat rochia blondei

Giulia Nahmny (33 de ani) a fost o apariție absolut superbă la petrecerea OK!, joi seară (27 octombrie). Îmbrăcată într-o rochie de culoare argintiu-metalic, semnată de Maria Lucia Hohan, designerul care le îmbracă pe cele mai bine cotate celebrități de la Hollywood. Giulia nu a fost mai prejos de vedetele de peste Ocean. Liniile fluide ale ținutei i-au evidențiat silueta, iar machiajul i-a scos în evidență trăsăturile feței.

Giulia Nahmany a întors capete, pe covorul roșu de la le Chateu. A arătat ca o zeiță în rochia creată de Maria Lucia Hohan. Blonda este mama a două fetițe, Caroline (5 ani) și Stephanie (4 ani), dar pare mai tânără decât colegele ei de breaslă. În ultimii doi ani, actrița a scăpat și de kilogramele în plus care îi dădeau mari bătăi de cap. Deși era frumoasă și atunci, blonda era complexată de silueta ei.

giulia nahmany petrecerea ok

Giulia are acum un corp de manechin și nu se sfiește să arate mai multă piele și să poarte ținute cât mai sexy. După două sarcini, Giulia Nahmany le face concurență vedetelor mai tinere decât ea. Rochia argintie pe care a purtat-o Giulia constă în jur de 7.000 lei și a fost purtată și de celebra actriță Kate Hundson, la petrecerea de după premiile Oscar, organizată de Vanity Vair, în luna februarie a acestui  an.

sursa: click.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *