VEDETE

”Aromele toamnei ne poartă cu gândul la pastelurile lui Luchian sau peisajele lui Tonitza…”

“Cum azi celebram pe cei ce poartă numele de Dumitru sau Dumitrița, ne-am gândit ca n-ar strica “flori de roua” ca simbol pentru o zi atât de însemnată! De fapt, acestea sunt momentele in care florile ne sunt cuvinte, sentimente si mai presus de toate, emotii! In frunte cu Paul Surugiu, dorim ani multi si demni sărbătoriților si un îndemn care vine la pachet cu toate urările si postările noastre – apreciați, cunoasteti si iubiți mai mult arta!”

Fotografia postată de ART BY FUEGO.
Fotografia postată de ART BY FUEGO.Fotografia postată de ART BY FUEGO.Fotografia postată de ART BY FUEGO.

”Aromele toamnei ne poartă cu gândul la pastelurile lui Luchian sau peisajele lui Tonitza. Dincolo de ele, de valorile reale ale țării, suntem noi, cei care avem nevoie de artă pentru a fi deplini și pentru a arăta lumii că avem cu ce ne mândri.
Cum azi celebram pe cei ce poartă numele de Dumitru sau Dumitrița, ne-am gândit ca n-ar strica “flori de roua” ca simbol pentru o zi atât de însemnată! De fapt, acestea sunt momentele in care florile ne sunt cuvinte, sentimente si mai presus de toate, emotii!
In frunte cu Paul Surugiu, dorim ani multi si demni sărbătoriților si un îndemn care vine la pachet cu toate urările si postările noastre – apreciați, cunoasteti si iubiți mai mult arta!
Mai jos, cateva din florile de colecție marca Paul Surugiu! LA MULȚI ANI FERICIȚI!”, ART BY FUEGO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *