VEDETE

Vedetele au strălucit în rochia albă de mireasă! Adela Diaconu, Diana Bart și Monica Roșu, printre vedetele de pe podium

 vedete-rochii-refacuta vedete-rochii-2-refacuta
În perioada 23-25 septembrie, la Romexpo are loc o nouă ediție a Târgului Ghidul Miresei. Peste 100 de expozanți s-au reunit în Pavilionul C4 – C5 având numeroase reduceri, dar și produse și servicii pentru viitorii miri care au venit din toată țara pentru a face alegerile din multitudinea de oferte.
Vineri în jurul prânzului, evenimentul de deschidere a fost unul fastuos. Într-un fashion show, 12 vedete au îmbrăcat rochia albă de mireasă din colecția Aryanna Karen. Eniko Georgescu, Annes, Monica Roșu, Mellina, Geanina Ilieș, Adela Diaconu, Diana Bart (Prima Tv), Livia Graur (Prima Tv), Monica Colceriu (TVR), Gențiana Coman (B1 Tv) și Oana Ioniță au acceptat provocarea de a defila în rochia albă de mireasă. Și prezentatoarea show-ului, vedeta Antena Stars, Mădălina Bălan a ales o rochie de prințesă. Colecția Aryanna Karen accentuează feminitatea și senzualitatea prin detalii prețioase de dantelă realizată manual, iar corsetul și crinolina sunt aduse în prim plan și reinterpretate în maniera contemporană. Broderia manuală pare a fi desenată direct pe piele, punând în lumină latura creativă dar și pe cea romantică a miresei ce alege să poarte o astfel de rochie.
Show-ul a continuat cu un moment mult așteptat: Lavinia Pîrva, vedeta noul număr al revistei Ghidul Miresei și-a prezentat în premieră noul show muzical. Artista a urcat pe scenă alături de trupa sa de instrumentiști și a interpretat melodii de petrecere, apreciate de viitorii miri. Și Jesica de la MasterChef a oferit un moment delicios: a făcut un tort live, Jubile a completat cu delicioase preparate culinare, iar Morpho cu un candybar special. Nu au lipsit nici produsele de îngrijire de la Bruno Vassari, oferite de Beauty One. Următoarea ediție a Târgului Ghidul Miresei va avea loc în perioada  3-5 martie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *