VEDETE

Adelina Pestritu a participat la New York Fashion Week

adelina-ny-6 adelina-ny8 adelina-ny-3

Aflata in vacanta in Statele Unite ale Americii impreuna cu iubitul ei, Speak, Adelina Pestritu a participat la New York Fashion Week, unul dintre cele mai importante evenimente de moda din intreaga lume.

“Orice iubitor de fashion viseaza sa ajunga la un eveniment de asemenea anvergura. Este paradisul pentru iubitorii de fashion. Organizare impecabila, sute de fotografi din toata lumea, sute de editori de moda, de personalitati, designeri, prezentari. Am simtit ca am ajuns in inima acestui domeniu. M-am bucurat ca vacanta mea in America a coincis cu acest eveniment de marca in industria fashion”, declara Adelina.

Dupa cateva zile petrecute la Miami, unde s-au relaxat, au facut plaja si au iesit cu prietenii, Adelina si Speak au ajuns la New York de care s-au indragostit la prima vedere si care ocupa primul loc in topul destinatiilor de vacanta de pana acum.

“In New York am vizitat Empire State Building, faimoasa Statuie a Libertatii am urmarit-o fascinata de pe Hudson River intr-o plimbare cu barca. Orasul are o infrastructura incredibila, totul functioneaza super rapid, oamenii sunt extrem de prietenosi si draguti. Viata de noapte m-a lasat masca la propriu. Fiecare colt din New York este luminat si animat. M-a cucerit iremediabil”, adauga Adelina Pestritu.

Aventura americana care va putea fi urmarita pe www.edamagazine.ro va continua in Las Vegas, in ultima saptamana de vacanta: “Avem in plan sa mergem sa vizitam Marele Canion pe care l-am ratat vara trecuta din cauza programului incarcat, dar si multe alte obiective turistice.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *