VEDETE

Andreea Balan a ales caruciorul pentru fetita ei. Acesta este catalogat ca cel mai bun carucior din lume! (FOTO)

Dan Cruceru si Andreea Balan rafacuta Dan Cruceru si Andreea Balan refacuta

Andreea Balan se apropie cu pasi repezi de ziua in care va aduce pe lume primul sau copil – o fetita. Daca artista nu s-a decis inca ce nume va purta micuta, s-a hotarat foarte repede la caruciorul cu care isi va plimba copilul.

Pentru ca si-a dezvoltat un business cu produse pentru copii, deschizand intre timp si un showroom, cu scaune de masa, espressoare de lapte si carucioare de ultima generatie pentru copii, Dan Cruceru i-a recomandat artistei un carucior perfect pentru fetita care urmeaza sa se nasca.

“A fost dragoste la prima vedere. De cum a intrat in show-room, Andreea s-a indragostit de un carucior Mutsy Igo, o limuzina a carucioarelor, dotat cu foarte multe inovatii – suspensii, saltea cu spuma cu memorie, sistem de pliere revolutionar. Nici n-a mai contact ca modelul are, precum culoare, o combinatie de alb cu albastru. Andreea l-a ales pe acesta, deși va avea o fetita. A spus clar ca, daca mamica s-a indragostit de el, si bebelusa se va simti minunat. Nici nu va fi altfel, pentru ca este, poate, cel mai bun carucior din lume”,  a declarat Taticool Dan Cruceru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *