VEDETE

Adrian Enache a cântat cu o trupă rock după 20 de ani

enache si cargo foto

Adrian Enache nu a reușit să vadă finala Campionatului European de Fotbal. Microbist înflăcărat și membru al echipei de fotbal al artiștilor, Enache a primit o recompensă uriașă: a cântat rock după 20 de ani, cu trupa lui preferată, Cargo.

Adrian Enache s-a aflat la Pașcani în weekend, unde a cântat și a prezentat show-rile organizate pentru Zilele acestui oraș. Și pentru că se afla pe scenă, artistul n-a putut urmări finala Campionatului European de Fotbal, însă a avut parte de o bucurie imensă. Puțini știu că în tinerețe, interpretul a cântat rock. La Pașcani a avut prilejul să cânte in nou rock, după mai bine de 20 de ani de pauză. Evenimenul a avut loc duminică seară, când Enache a cântat cunoscuta melodie ”Ploaia” cu trupa Cargo.

”Cea mai mare recompensă pentru un microbist înfocat ca mine, și campion mondial la fotbal cu naționala artiștilor, pentru faptul că nu am văzut finala Campionatului European de Fotbal, a venit din partea Axial Music, organizatorul Zilelor Orașului Pașcani și a domnului Florin Lupancu, care m-au invitat să fiu aici pe scenă. Dar o surpriză la fel de plăcută a fost din partea trupei Cargo, care m-a invitat să cântăm împreuă pe scenă, ”Ploaia”. A fost prima apariție a mea după 20 și ceva de muzică pop, revenirea pe o scenă cu o trupă rock, Cargo, care-mi place mult. Vreau să le mulțumesc că mi-au adus aminte de tinerețea mea rock! Și să le mulțumesc și celor 15 000 de spectatori, care au stat să vadă acest concert în dauna Campionatului European De Fotbal”, spune Adrian Enache.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *