VEDETE

De ce s-a grabit Ellie White sa faca al doilea copil

Ellie White copii-1 refacuta Ellie-White-blonda-ombre-refacuta 2

Ellie White marturiseste, pentru prima data, ca venirea pe lume a celui de-al doilea copil al sau a avut loc, poate, prea devreme si ca si-ar fi dorit sa fie mai pregatita din punct de vedere psihic pentru a face fata cresterii a doi copii. Si asta in conditiile in care s-a impartit cu greu intre cariera muzicala si cresterea celor mici.

Artistei i-a fost cu atat mai greu cu cat a hotarat sa o hraneasca pe fetita ei, Maria, exclusiv la san, astfel ca tot progranul ei zilnic a trebuit sa se adapteze meselor micutei.

Solista s-a confesat pe blogul ei, www.elliewhite.ro, spunand:

“Toata lumea ma lauda si imi spune ca am fost foarte curajoasa sa fac si al doilea copil, in special la o diferenta asa mica de timp de cand l-am nascut pe Mihaita. E prima oara cand recunosc deschis ca nu din curaj am facut al doilea copil, ci dintr-o oarecare euforie… chiar putina inconstienta!

Unul din motivele pentru care m-am ‘grabit’ atat de repede, a fost acela ca, fiind diferenta de varsta cat mai mica, vor creste impreuna, se vor juca impreuna, vor avea aceleasi cercuri de prieteni, s.a.m.d. Ceea ce nu am calculat (aici intervine inconstienta) este faptul ca noi ne vom imparti timpul si activitatile in functie de preferintele si orarele de somn si masa. Aproape toate tabieturile mele cu Mihaita au fost pierdute, pentru o perioada, care s-a prelungit deja, pentru ca, dorindu-mi alaptare exclusiva, am ales sa o tin aproape non-stop langa mine.

Nu-mi pare rau deloc. Totusi, mi-ar fi placut sa fi fost mai pregatita psihic pentru aceasta schimbare, dar cred ca, daca o gandeam prea mult, probabil mai asteptam si cred ca acum nu m-as mai fi bucurat de cele doua minuni in viata mea.

Cand ma uit la Maria, cu ochii ei frumosi si mari, mi se umple sufletul de bucurie, si mi se pare ca sunt cea mai norocoasa femeie din lume, iar cand il iau pe Mihaita in brate mi se inmoaie inima si aproape plang de fericire ca am un baiat atat de frumos si de destept si-i multumesc incontinuu ca ne-a ales sa-i fim parinti.

Linia dintre curaj si inconstienta este una destul de subtire, dar, odata pasul facut, nu mai ai cum sa dai inapoi, este important sa iti asumi responsabilitatile si sa incerci sa faci tot posibilul sa fii alaturi de ei cat mai bine!”.

Intreaga marturisire a artistei, in care se regasesc, probabil, multe tinere mame din Romania, poate fi citita pe blogul ei, www.elliewhite.ro.

Ellie White este mama a doi copii, Mihai, in varsta de 3 ani si jumatate, si Maria, in varsta de 1 an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *