VEDETE

Carmen Negoita si-a schimbat din nou look-ul! S-a vopsit gri-argintiu!

carmen-negoita-schimbare-look-refacuta

Carmen Negoita si-a surprins fanii cu o noua schimbare de look. Fashion bloggerul a apelat la serviciile unui hairstylist pentru a adopta o noua nuanta a parului, vopsindu-se gri-argintiu.

Carmen tine astfel pasul cu tendintele de culoare ale anului 2016, renuntand la nuantele de saten si ciocolatiu si alegand o culoare in voga si printre vedetele de la Hollywood.

„Imi place sa experimentez nu doar in privinta hainelor si a accesoriilor. Odata la cateva luni imi schimb ba nuanta parului, ba tunsoarea. Am avut de ceva timp in minte ideea de a ma tunde scurt si iata ca am facut si acest lucru. Dupa ce m-am jucat cu suvite ciocolatii si blonde o lunga perioada, am luat decizia de a merge mai departe si a ma vopsi gri-argintiu. Este o nuanta cool, care mi se potriveste foarte bine”, declara Carmen Negoita.

Carmen Negoita a recurs, in ultimii doi ani an la mai multe schimbari de look, in ton cu trendurile momentului sau in raport cu proiectele de moda pe care le-a derulat pe blogul ei, www.carmennegoita.com.

A optat pentru nuante ale parului precum negru, castaniu, saten, roscat, ciocolatiu si blond, iar ca tunsori, a purtat parul lung, tip bob, breton, drept sau buclat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *