VEDETE

Alex Velea, vrăjit de o puștoaică de 11 ani! Bianca Drăghiciu l-a intervievat pe artist

12898403_852031608276303_922079852486923794_oCampionii emis10357799_1047218185322066_8513893979784432447_oGala

Alex Velea va fi sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 18.30, invitatul Biancăi Drăghiciu, singurul copil din România care prezintă o emisiune de modă și de life style în Brașov, la Nova TV. Artistul a fost intervievat de puștoaica care a vrăjit vedetele autohtone. Velea a spus că pasiunea pentru muzică o are de mic și că familia i-a fost îndeaproape.

”Mi-am descoperit talentul muzical când aveam 7-8 ani, și prima dată am participat la un concurs intitulat ”Vedete cu ghiozdan” și am luat premiul juriului. Eram in clasa a treia. De atunci s-au dezvoltat mai multe, am făcut parte dintr-o trupă de copii…  Familia mi-a îndrumat pașii în muzică”, a afirmat Alex Velea. Întrebat ce mesaj are pentru cei mici artistul a răspuns: ”Să-și urmeze visul, să creadă în steaua lor! Iar tu să ajungi pe cele mai înalte culmi, abia aștept să-mi mai iei interviu peste 10 ani!”. El a mărturisit că și azi are emoții atunci când urcă pe scenă. Bianca împlinește 11 ani pe 6 aprilie, și chiar dacă emisiunea ei este la un post local din Brașov, Nova Tv, aceasta a luat amploare în mai multe orașe transilvane. Coincidență, producătorul emisiunii, Adela Diaconu este și ea născută în aceeași zi cu Bianca Drăghiciu.

 Despre emisiune

”Fashion Kids by Bianca Drăghiciu” este singura emisiunea TV din România unde copiii îşi pot pune în valoare creativitatea, talentul muzical și actoricesc, dar şi înclinaţiile pentru televiziune – o lume care le stârneşte imaginaţia şi curiozitatea.

Emisiunea conţine informaţii utile şi subiecte de interes, atât pentru cei mici cât şi pentru părinţi, precum tot ce trebuie să ştiţi despre tendințele vestimentare pentru micuți, sfaturi și trucuri vestimentare utile, de la cei mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții, medical, cultural și sportive.
De asemenea, veți primi cele mai bune recomandări pentru copiii voștri.

”Fashion Kids by Bianca Draghiciu” se adresează în principal copiilor cu vârste între 5 şi 14 ani. Veți găsi în fiecare emisiune teme interesante. Copiii vor primi lecții de inițiere într-un anumit sport, vor fi prezentate sesiuni de shopping, în care vor fi etalate cele mai trendy ținute pentru fetițe și băieței, locuri de joacă și petreceri tematice, persoane publice invitate și specialiști, care îi vor sfătui pe părinți pentru fiecare domeniu în parte. Astfel, emisiunea se vrea a fi o sursă de informare pentru părinți și de relaxare pentru copii, deopotrivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *