EVENIMENTLa ziVEDETE

New Commer! Kayla a lansat prima ei piesă din carieră: “4 AM”

În prima sîmbătă din luna decembrie adolescenta Kayla a lansat prima ei piesă originală care se numește “4 AM”. Deși avea mai multe idei de melodii într-un final s-a concretizat aceasta pe care a decis imprenuă cu producătrul Alin Nicodim să o lanseze în apropiere de Moș Nicolae ca un cadou pentru viitorii ei fani.  

La cei 17 ani ai săi Kayla, pe numele său adevărat Carla Constantin și-a lansat prima ei piesă împreună cu producătorul Alin Nicodim. “Piesa se numește “4 AM” și reflectă fiecare moment în care dragostea lovește puternic. În adolescență și nu numai, ne putem îndrăgosti de persoana greșită, și inevitabil trecem prin stările de suferință în care până și somnul își pierde efectul.

Am compus piesa mai mult dintr-un impuls, fiind la vârsta adolescenței, trec prin multe schimbări și sentimente. M-am lăsat inspirată de oamenii din jurul meu, prieteni, colegi și de fiecare moment în care am simțit că sunt îndrăgostită, și am realizat că toți trecem prin aceeași stare când ne îndrăgostim”, spune Kayla care învață la Colegiul Mihai Viteazau din Ploiești.

“Colaborarea cu Kayla a început în urmă cu câteva luni iar talentul ei este unul special. Kayla are o voce foarte bună dar, pe lângă asta, scrie versuri, compune și își înregistrează singură ideile de piese. Inițial, și-a dorit să îi compun o piesă dar, ascultând demo-urile ei și, văzând cât de mult își dorește să facă muzică, i-am spus că trebuie să facem ceva cu acele idei.

Așa am început producția piesei, plecând de la o schiță de-a ei. Înregistrările le-am făcut destul de repede, nefiind nevoie de foarte multe corecții, totul a decurs natural. Cred eu că am reușit să combinam instrumentele muzicale potrivite pentru “4 am”, dar decizia finală este a publicului”, spune producătorul Alin Nicodim.

Cine este Kayla?”Mă numesc Constantin Carla, sau Kayla, am 17 ani și sunt din Ploiești, Județul Prahova. Muzica pentru mine a fost un lucru lângă care am crescut. La vârstă de 7 ani părinții m-au înscris la cursuri de pian și de atunci s-a aprins o mică scânteie care continuă să crească.

Deși am fost pasionată de muzică și îmi doream să cânt, am început cursurile de canto în urmă cu doi ani, când mi-am dat seama că este cu adevărat ceea ce vreau să fac mai departe”, ne-a spus solista》FOLLOW KAYLA :▪︎Instagram: https://www.instagram.com/kayla.officialmusic/▪︎TikTok: https://www.tiktok.com/@kaylaamusic》FOLLOW HMT:▪︎Facebook: https://www.facebook.com/hmtproduction▪︎Youtube: https://www.youtube.com/hmtproduction▪︎Website: https://www.heatmusic.rohttps://www.youtube.com/watch?v=qgBBaS5ytqg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *