EVENIMENTLa zi

Brandul LAMONZA sprijină lupta împotriva Coronavirus! Firma de echipamente de voiaj donează 50% din încasări, pentru achiziționarea de echipamente medicale

Încă o marcă de top se alătură pentru a sprijini  lupta împotriva Coronavirus. Celebrul brand de echipamente și accesorii pentru voiaj, LAMONZA, donează 50% din valoarea vânzărilor către SMURD! Din aceste fondurile se vor achiziționa echipamente de protecție, vitale pentru personalul medical expus la COVID-19. 

Lamonza
Lamonza

Sub sloganul “Împreună reușim!”, brandul de echipamente și accesorii pentru călătorii LAMONZA a dat startul unei campanii umanitare într-un parteneriat alături de Fundația SMURD, pentru susținerea eroilor din linia întâi. Astfel, în perioada 1 Aprilie – 31 Mai 2020,  50% din valoarea vânzărilor online și din Marketplace-urile partenerilor LAMONZA, 50% din vânzările LAMONZA se vor duce către FUNDATIA PENTRU SMURD pentru a achiziționa echipamente de protecție  vitale pentru personalul medical expus la COVID-19. “Perioadele de criză ne aduc mai aproape ca oameni. Noi credem cu tărie că atunci când e mai greu, când toate lucrurile par să se prăbușească, atunci natura umană iese cu adevarat la iveală. Situațiile de criză sunt un test al solidarității și al responsabilității sociale.Adevaratele priorități ies acum la iveală: planurile de vacanță sunt doar o amintire plăcută, dar așa cum LAMONZA a fost alături de pasionații de călătorii în ultimii 25 de ani, așa ne dorim să fim alături de toți românii în această perioadă de criză.Acum putem fi cu adevărat împreună, chiar dacă #stamacasa.Dorinta noastră de a susține eroii din linia întâi s-a cristalizat într-un parteneriat cu FUNDATIA PENTRU SMURD. Campania de strângere de fonduri se va derula în perioada 1 Aprilie – 31 Mai 2020. În acest timp, 50% din valoarea vânzărilor noastre online și din Marketplace-urile partenerilor nostri, 50% din vânzările LAMONZA se vor duce către FUNDATIA PENTRU SMURD. Fonduri cu care se vor achiziționa echipamente de protecție  vitale pentru personalul medical expus la COVID-19. În această perioadă transportul este gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Toți cei ce vor ajuta la această cauză umanitară vor primi împreună cu comanda și un certificat: IMPREUNA PENTRU SMURD. În aceste momente orice ajutor, oricât de mic ar fi, contează !Pentru că ne place transparența: toate vânzările și tranzacțiile care se vor efectua, vor fi afișate pe pagina noastra și a FUNDATIEI PENTRU SMURD.IMPREUNA REUSIM!”, este mesajul brandului care se regăsește pe siteul www.lamonza.ro.

Lamonza face donatii
Lamonza face donatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *