EVENIMENTVEDETE

Dominique a lansat noul single “Ora 3”

Dominique a lansat noul single Dupa succesul pe care l-a inregistrat cu piesa anterioara “Razbunatoare” , Dominique se prezinta in fata publicului cu noul single “Ora 3” in care isi canta povestea de dragoste.

 “Ideea piesei Ora 3 a fost inspirata dintr-o experienta personala, intr-un moment oarecum neasteptat. Cand oamenii din jurul meu dansau in club, eu m-am simtit inspirata, am scos telefonul si am inceput sa imi astern sentimentele in versuri. Este o piesa intima si tocmai din acest motiv, cred ca oamenii se vor regasi in mesaj”, a declarat Dominique.

Dominique
Dominique

Odata cu lansarea acestei piese, Dominique a anuntat si noua colaborare cu The One Records, un label nou si fresh pe piata din Romania, reprezentat insa de o echipa cu vasta experienta in domeniul muzicii.

 “Cu cei de la TheOneRecords a venit totul natural. Cand intalnesti oameni cu care rezonezi, stii ce este de facut. Si bucuria este imensa cand sentimentele vin din ambele parti”, a spus artista.

 Videoclipul poarta semnatura echipei Mau Creative, echipa cu care Dominique a colaborat si la clipurile anterioare.
 Imaginile videoclipului surprind povestile mai multor cupluri impinse de societate sa se desprinda. “Cand vine vorba despre iubire, nu exista la limite sau bariere.”

https://www.youtube.com/watch?v=PM1soFxt3XE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *