Geanina Ilieș, model pentru cea mai nouă colecție IIANA

După ce vedete precum Nadia Comăneci, Maia Morgenstern, Nico și Manuela Hărăbor au fost modele pentru cele mai iubite ținute inspirate din portul tradițional românesc, de curând, Geanina Ilieș a fost protagonista unui shooting pentru o colecție specială.

Iubitoarele brandului IIANA se pot bucura de o nouă colecție cu piese versatile, moderne, potrivite atât pentru a fi purtate zi de zi, precum și în cadrul unor evenimente festive. “Știm că iubitoarele brandului nostru își doreau și ținute ce pot fi purtate zilnic, unele, chiar și fără influențe tradiționale. Astfel, în paralel cu vestimentațiile stilizate pe care vom continua să le realizăm, avem în această nouă colecție și câteva piese moderne pe care suntem conviși că le veți integra cu ușurință în outfit-urile voastre preferate”, a declarat Alina Isakovic, managerul IIANA.

Geanina Ilies
Geanina Ilies

“Am primit cu bucurie propunerea de a fi model pentru  câteva piese vestimentare ce îmbină tradiția cu stilul modern. Încă de când am început filmările pentru emisiunea “Gospodar fără pereche”, pe care o prezint la ProTV, mi-am ales ținute stilizate, inspirate din portul tradițional românesc. Sunt produse pe care eu le voi purta cu mare drag”, ne-a mărturisit Geanina Ilieș.

Odată cu lansarea acestor noi produse, brandul IIANA (www.iiana.ro)  își îmbogățește colecția atât cu piese vestimentare inspirate din portul tradițional românesc, cât și cu alte obiecte moderne ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

Geanina Ilies imbraca haine de la Iiana
Geanina Ilies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *