Cătălin Botezatu și-a vizitat medicul estetician pentru cel mai eficient tratament de întinerire neinvaziv

Cătălin Botezatu a decis să apeleze la ajutorul medicului său estetician, Iancu Morad, pentru a găsi cea mai eficientă soluție de întinerire a tenului. Designerul a slăbit în ultimele luni aproape 14 kilograme, astfel că acest lucru și-a pus amprenta asupra fermității tenului. Astfel se face că, pentru a-și recăpăta aspectul fresh, rejuvenat, a urmat tratamentul Biolifting, lansat și efectuat de Iancu Morad la clinica sa, Luxury Aesthetics.

“Am slăbit în ultima perioadă destul de mult, iar acest lucru și-a pus amprenta și asupra feței. L-am vizitat pe medicul Iancu Morad la clinica sa pentru a-i cere opinia despre ce soluții am avea, care să ofere rezultate foarte bune, rapid, și să fie potrivite perioadei de recuperare pe care o traversez. Domnul doctor mi-a recomandat Biolifting, pentru că este o procedură minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasma gel introdus la nivelul mezodermului. Eu l-am mai făcut în trecut și știu ce rezultate excelente are. Am obținut acordul medicilor mei din Turcia pentru acest gen de procedură. În câteva zile fața va arăta mult mai bine și ridurile de expresie se vor atenua”, declară Cătălin Botezatu.

Biolifting este o procedură bazată pe prelucrarea sângelui propriu și îmbogățirea lui cu o serie de substanțe hrănitoare, specifice organismului. Este indicată mai ales persoanelor trecute de vârsta de 40 de ani.

“Biolifting se bazează pe celulele pe care le avem cu toții în organism. Recoltăm sânge, îl prelucrăm în diverse aparate și formăm două tipuri de substanță. Prima este un ser activ pe care îl reîmbogățim cu aminoacizi și acid hialuronic. Cu ajutorul unui aparat ce se numește Dermapen îl introducem apoi la nivelul mezodermului. Acest ser va oferi pielii elasticitate și fermitate. A doua substanță obținută este transformată în plasma gel. Aceasta este echivalentul acidului hialuronic, însă este 100% naturală, produsă doar din sângele pacientului și este indicată pentru injectarea mai profundă. Ne ajută să remodelam zonele unde s-a pierdut din volum din cauza înaintării în vârstă, spre exemplu. Astfel, avem parte de o întinerire din profunzime în toate stadiile. Sunt proceduri indicate mai ales persoanelor ce au depășit vârsta de 40 de ani și care caută soluții pentru a trata semnele înaintării în vârstă, fără a apela la bisturiu”, explică medicul estetician Iancu Morad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *