VEDETE

Fuego: ”Când mă uit…”

Paul Surugiu-Fuego (43 ani) obișnuiește să mai scoată câte o imagine mai veche cu el de la arhiva personală și să-și încânte fanii pe Facebook.

Fuego a postat o imagine cu el realizată cu ani în urmă. ”Când mă uit la cum arătam acum vreo 12-13 ani, mă bucur de un singur fapt. Nu de aspectul fizic, ci de faptul că trecerea timpului acesta mi-a adus împliniri, mi-a îndeplinit vise și-am reușit să ajung unde mi-am propus. Pe atunci aveam părul blond, azi e cu mai multe fire albe. E sigur faptul că îmbătrânim, dar etapele acestea trebuie să fie de calitate, trebuie să le exploatăm din plin și să nu ne pară rău de nimic. Mie nu-mi pare rău de nimic din ce a trecut, în schimb știu cu siguranță că trebuie să profit din plin de fiecare clipă!
Nu știu exact cum e la voi, dar eu sunt tare amuzat să mă uit la pozele astea, vechi, mai ales că atunci nu aveam telefoane performante și le scoteam așa, în formă fizică, punându-le în albume pentru cândva! Zi frumoasă să aveți și ne vedem duminică, la TVR 2! #paulsurugiufuego #tânăr”, scrie Fuego pe internet. Artistul a revenit pe sticlă cu emisiunea ”Drag de România mea” la TVr 2, în fiecare duminică de la ora 15.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *