EVENIMENTVEDETE

Duminica aceasta, coregrafii si dansuri exceptionale la “Imi place dansul”! Folclorul international este tema care ii face pe concurenti sa straluceasca

Spectacolul scenei isi va deschide din nou portile in aceasta duminica, incepand cu ora 20:00, la Kanal D, odata cu debutul une noi editii extraordinare a sho-ului “Imi place dansul”.

Dansul va prelua elegant controlul asupra concurentilor care lupta pentru marele premiu, conceptul propus de jurati in aceasta editie, “Folclor International”, le va spori la maximum creativitatea, ambitia si darurirea pentru scena.  

Seara de duminica debuteaza in forta, la “Imi place dansul”, cu o calatorie fascinanta prin toate colturile lumii, plina de energie si culoare, pentru ca se danseaza folclor international. Juratii vor avea parte de momente de neuitat din partea concurentilor, care le-au pregatit momente artistice inedite, de la pasi de dans pe acorduri de flamenco, din Andalusia, tango argentinian, dansuri rusesti sau bavareze,  pana la dansuri tribale din indepartata Africa.

Duelul serii de duminica se anunta a fi de departe unul foarte interesant, unul dintre concurenti va parasi competitia dansului. O surpriza pentru telespectatori va fi anuntata chiar la debutul editiei, de catre Victor Slav, cand acestia vor face cunostinta cu noul concurent care paseste in platoul emisiunii. Cel din urma ii va impresiona pe jurati cu un stil de dans iesit din comun, dar pe cat de simplu, pe atat de spectaculos.

Bravo! Ai facut spectacol. Dansul tirolez nu este ceva spectaculos, dar pentru ca ai adaugat ceva aparte, din stilul tau, l-ai facut sa fie wow. A avut toate ingredientele. Felicitari!”, spune Cocuta despre prestatia artistica a noului concurent.

Surprizele serii se vor tine lant la “Imi place dansul”, atat prin momentele artistice pregatite de concurenti, cat si prin “cadoul” artistic pus in scena de Emil Rengle. Juratul va umi audienta cu un show total, un dans extravagant, caracterizat printr-o interpretare coregrafica de exceptie, pe ritmuri balcanice.

Nu ratati, duminica aceasta, la ora 20:00, o seara extraordinara la “Imi place dansul”! Dansuri pe ritmurile muzicii internationale, specifice diferitelor tari, coregrafii inedite, stralucire, adrenalina si tensiune, toate acestea se vor constitui in ingredinetele principale ale unui show de zile mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *