EVENIMENTVEDETE

Vica Blochina cu noul patruped la deschiderea salonului Apollo

Celebra Vica Blochina a fots invitată a specială a lanțului de saloane Apollo. Frumoasa vedetă nu a venit singură, ci alături de fiul ei Edan și noul membru al familiei: un Pomeranian pe nume Puppy. Blondina a fost coafată de hairstyliștii profesioniști ai salonului de fițe, iar micuțul patruped nu s-a dezlipit de ea. Nici măcar la poze nu a lipsit.
Vedeta tv a semnat un contract cu un lanț de saloane de înfrumusețare, care se vor ocupa de imaginea ei. Make-up manichiură, pedichiură, coafor, de toate acestea va beneficia celebra blondină. Weekenul trecut, Vica Blochina a fost invitata specială a unui salon de înfrumusețare din Constanța. Blondina nu a venit singură, ci însoțită de fiul ei și al lui Victor Pițurcă, Edan, dar și de cel mai proaspăt membru al familiei care a făcut senzație printre cei prezenți. este vorba despre un cățeluș rasa Pomeranian, în vârstă de numai două luni, pe care vedeta și fiul său l-au botezat Puppy. Micuțul patruped nu s-a dezlipit de mămica lui. A stat în poșeta de fițe sau în brațe la Vica în timp ce aceasta și-a făcut manichiura și s-a coafat în salonul de fițe de la malul mării. Nici nu e de scăpat, pentru că Puppy a valorat ct o bijuterie- 1.000 de euro!  

Vica si fiul ei, Edan

”Puppy a venit în familia noastră de câteva zile. Este un băiețel tare cuminte și drăgălaș. Nu se dezlipește de mine, a trebuit să îl iau și aici la deschiderea salonului Apollo, pentru că nu stă singurel deloc.  Cățelul pe care îl aveam de 9 ani, Joy, a făcut infarct. Am plâns după el, însă l-am luat în familia noastră pe Puppy. E un cățeluș grozav”, ne-a spus Vica Blochina. Vara acasta a fost una plină de evenimente pentru Vica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *