EVENIMENTVEDETE

În noul videoclip, Annes a plecat în căutarea iubirii

Annes revine cu o nou single, o piesă de dragoste ce face referire la găsirea iubirii dincolo de iubirea romantică, acea iubire care ne aduce liniște și nu durere, iubire pe care noi o căutăm în alte chipuri uitând că ea se află chiar în oglinda din fața noastră. Videoclipul piesei “Caută-mă” a fost filmat în pădurea Snagov, dar și la centrul de echitație Săftica unde i s-a alăturat un personaj iubit: un cal frizian, rasă de casă numită și “Perla neagră olandeză”. 

Annes
Noul clip al cintaretei Annes

“Pe ritmuri incitante de moombathon, „Caută-mă” este noul meu single la care am lucrat cu Jorge și Bunicu’ Magic. Piesa “vorbește” despre drumurile ce ne caută demult și-ajung la noi când suntem plecaţi în căutarea lor prin alte locuri.
Indiferent de etapa în care vă găsiți acum, mesajul piesei sper să vă ajungă la suflet. Iubirea de sine este începutul călătoriei și izvorul de unde poți dărui și împărtăși celorlalți. Cred că, dincolo de orice suntem veniți pe această lume să experimentam iubirea, să iubim și să fim iubiți”, a declarat Annes despre noul său single.

În 2018, Annes a lansat alte două piese intitulate „Nu-i Ok” și “Ea și El”, iar vara trecută, ne-a cucerit cu “Arde” featuring Balkan, piesă ce a generat multe aprecieri din partea fanilor pe rețelele de socializare și YouTube: Annesofficial.
De-a lungul timpului, Annes a adus în fața publicului piese emoționante, cu mesaje de iubire sau situații complicate în care ne-am regăsit cu toții cel puțin o dată în viață; piese printre care “În ploaie” featuring Jimmy Dub, „Ti-ai dorit alta” featuring JerryCo, „Atat de greu”, „Sentimente complicate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *