SASHA LUSS Si PRIYANKA CHOPRA au PURTAT tinute TOMMY HILFIGER LA FESTIVALULDE FILM DE LA CANNES 2019

Tommy Hilfiger anunță că modelul rus Sasha Luss a purtat o ținută TOMMY HILFIGER la Petrecerea Vanity Fair Cannes 2019 de la Hotel du Cap-Eden-Roc din Cap d’Antibes, Franța, pe 18 mai 2019.

Sasha Luss a purtat o rochie de cocteil alb din silu ce face parte din colecția TommyXZendaya Primăvară 2019. Colecția capsulă TommyXZendaya Primăvară 2019, realizată de Tommy Hilfiger în colaborare cu ambasadoarea brandului la nivel global Zendaya, celebrează femeile puternice, emblematice ale anilor ’70. Colecția TommyXZendaya este disponibilă în revistele TOMMY HILFIGER selecționate.

PRIYANKA CHOPRA UN PULBERAT TOMMY HILFIGER LA FESTIVALUL  DE FILM DE LA CANNES

Și actrița Priyanka Chopra a purtat TOMMY HILFIGER la cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, pe 19 mai 2019.

Priyanka Chopra a purtat o rochie de seara portocalie cu spatele gol, din Colecția TommyXZendata Primăvară 2019. Colecția de capsulă TommyXZendaya Primăvară 2019, realizată de Tommy Hilfiger în colaborare cu ambasadoarea mărcii Zendaya la nivel mondial, sărbătorește femeile puternice, emblematice ale anilor ’70. 

Despre Sarkk

Fondată în 1998, SARKK SA este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite pe o rețea compusă din revista Tommy Hilfiger, magazin de magazine în magazine, puncte de vânzare și o rețea extinsă de magazine multibrand. SARKK SA a căutat mereu echilibru și o creștere economică, condusă de CSR și, prin urmare, este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captuind atenția celor mai exigenți consumatori.

Foto de credit: @nicolasgerardin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *