Prin ce trece Andreea Marin la antrenamentul Bodyshape pentru a reveni în formă

Andreea Marin urmează programul special 6 Week Challenge de la Bodyshape Transformation Center în dorința de a da jos kilogramele în plus și de a reveni în formă, în doar șase săptămâni putând slăbi chiar și șase săptămâni într-un mod sănătos și echilibrat.

Îndrăgita vedetă merge de trei ori pe săptămână la sala din cartierul Aviației unde, timp de 45 de minute, urmează o serie de exerciții cu accesorii sau cu greutatea corpului ce au scopul de a arde rapid stratul adipos nedorit și de a sculpta silueta într-un mod armonios.

Pe muzica antrenantă, într-o atmosferă de club, vedeta trage de sfori, împinge o sanie grea, ridică și aruncă mingea medicinală, face genuflexiuni, fandări cu greutăți de 10 kg, împinge gantere, face crunch-uri cu forfecări și placă pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar lovește cu barosul într-o anvelopă de tractor. Tot timpul supravegheată de antrenorii cu experiență, campioni naționali la diverse categorii.

Toate aceste circuite sunt personalizate conform condiției fizice și pot arde peste 6 kilograme în doar 6 săptămâni.

Pentru ca rezultatele să fie cu adevărat eficiente, vedeta urmează un plan alimentar echilibrat recomandat de specialiștii de la Bodyshape, precum și seminarii de coaching pentru a căpăta motivație și chiar a scăpa de dependența de dulciuri sau carbohidrați.

În acest mod au reușit să slăbească mii de oameni, mulți dintre aceștia nefăcând până în acel moment mai deloc mișcare. Aceștia au ajuns chiar să aibă pătrățele pe abdomen și au prins drag de a face mișcare.

Ce include 6-week challenge:

  • 18 antrenamente distractive de grup (3 x 45 min/săptămână)
  • Plan alimentar gustos și ușor de ținut
  • Seminar de nutriție
  • Seminar de mâncat emoțional
  • Acces la grupul privat de susținere
  • Acces la idei de rețete sănătoase
  • 2 evaluări ale compoziției corporale
  • Ieșiri și petreceri în comunitatea Bodyshaperilor

Pentru acest modul se poate aplica pe pe www.bodyshapetransformation.com. Cei care reușesc să atingă  targetul de a slăbi 6 kilograme în 6 săptămâni primesc gratuit un nou modul 6 Week Challenge pentru a continua transformarea sau pentru a se menține.

“Am primit un dar neașteptat, care e și o provocare în același timp: durează 6 săptămâni și e întocmai ritmul dimineților cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun in mine, profesional și personal.

Eu nu îmi propun să scap de un număr de kilograme sau să pierd centimetri, acestea vor fi efecte inevitabile dacă voi urma o dietă potrivită perioadei și antrenamentului intensiv gândit de echipa Bodyshape Transformation. Eu îmi propun altceva: să mă simt echilibrată, în formă, inspirată, motivată, sănătoasă. Am început toamna cu săptămâni de muncă în forță, cu doar câteva ore de somn pe noapte doar și nu am mai avut timp de sport. Sunt necesare și astfel de perioade când vrem să împlinim anumite proiecte, nu le putem evita, dar important e să reechilibrăm balanța. Și asta fac acum. Am început și deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică si mă simt bine cu mine. Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalți, dar și umorul care se naște ad-hoc. Sincer, e minunat!”, a declarat Andreea Marin despre experiența trăită la Bodyshape Transformation Center.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores