EVENIMENT

“Cine-i Chefu’?” isi schimba ora de difuzare! Incepand de luni, 30 iulie, show-ul culinar va putea fi urmarit de la ora 16:00

#Saptamana viitoare, fosti concurenti “Exatlon” se intrec in bucatarie

 De luni, 30 iulie, cel mai fresh si spectaculos show culinar, “Cine-i Chefu’?” va putea fi urmarit incepand cu ora 16:00, cu o ora mai devreme fata de cum si-a obisnuit telespectatorii. Saptamana viitoare, fanii “Exatlon” isi vor putea revedea fosti concurenti preferati, atat din Echipa Razboinicilor, cat si din ce a Faimosilor, cand vor concura in editiile viitoare de la “Cine-i Chefu’?”, pentru marele premiu de 1000 de Euro pus in joc.

Probele sub presiune, tensiunea creata intre coechipieri, dar si dinamica show-ului ii va tine cu sufletul la gura pe telespectatori, timp de aproape doua ore.

Lansata la inceputul acestei veri, emisiunea “Cine-i Chefu’?” (sub titlul original: „My Wife Rules”), a devenit rapid un reper gastronomic pentru telespectatori, dar si o modalitate inedita pentru acestia de a se destinde in fata micilor ecrane, show-ul imbinand perfect entertainment-ul cu reality show-ul, schimband totodata perceptia in ceea ce priveste cooking show-urile din Romania.

Nu ratati editii de colectie ale celui mai delicios show culinar, „Cine-i Chefu’?”, de luni pana vineri, de la ora 16:00, numai la Kanal D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *