VEDETE

Iuliana Beregoi lanseaza videoclipul piesei “Generatia Z”

La doar 13 ani, Iuliana Beregoi şi-a câştigat fanii cu sinceritatea, carisma şi talentul ei, adunând, in prezent, aproape 300.000 de abonaţi, la canalul propriu de Youtube, dar  şi zeci de milioane de vizualizari, pentru cele doua single-uri “Vina mea” si “Fac ce simt”. 

Dupa ce a lansat serialul “Lara”, cantareata -vloggerita, lanseaza videoclipul piesei “Generatia Z”, ce reprezinta atat genericul filmului cat si o noua etapa artistica, din viata acesteia. Astfel ca, melodia este o provocare noua, adresata fanilor artistei, aceea de a face parte dintr-o generatie special creata pentru ei, si reprezinta spiritul liber regasit in fiecare dintre noi, indiferent de varsta.
Piesa a fost produsa in studioul Mixton Music, compusa de Catalin Dascalu si Theea Miculescu, iar videoclipul poarta semnatura regizorului Ciprian Iacob. 

Tanara cantareata – vloggerita a inceput sa-si dezvolte si latura actoriceasca
Iuliana este protagonista serialului “Lara”, o productie MIXTON MOVIE – o divizie a MIXTON MUSIC, iar, la doar o zi de la lansare, succesul s-a vazut imediat, in cele peste 500.000 de vizualizari.
Dupa o idee scrisa si conceputa de Catalin Dascalu (Mixton Music), managerul artistei, filmul este impartit pe sezoane, cu episoade ce vor aparea lunar, si relateaza o adevarata poveste din viata unei adolescente care si-a pierdut memoria, pierduta intr-o metropola, fara parinti sau apropiati. Intreaga actiune se petrece in jurul acesteia si a noilor prieteni pe care si-i face, alaturi de care infrunta situatii limita si neasteptate, care ii vor tine, atat pe copii cat si pe cei mari, cu sufletul la gura.
De regie, s-a ocupat Ciprian Iacob, iar in rolurile secundare ii putem regasi pe Mihai Ungureanu, Vlad Baba si Erika Moldovan, iar serialul poate fi gasit online, pe canalul de Youtube – MIXTON MUSIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *