VEDETE

Alexandra Stan: „Nu am avut orgasm până la 27 de ani. Bine, nu am avut orgasm vaginal, că clitoridian cred că am avut de la șase ani.”

Noul sezon al emisiunii ”Love is Fun” cu Dr. Gașpar și Nicolai Bogdan de pe Alistmagazine.ro, transmisă și pe pagina de Facebook a portalului amintit, a debutat miercuri, cu Alexandra Stan în postura de invitată. Declarațiile artistei i-au lăsat pe toți cu gura căscată.

Alexandra Stan a vorbit pentru Alistmagazine.ro despre sex și despre LIMITELE EI atunci când vine vorba de jocurile sexuale (animalele se numără printre LIMITELE de neîncălcat). Printre multe altele, Alexandra Stan a mai dezvăluit că l-a înșelat pe Bogdan, actualul său iubit, la începutul relației („Și bărbații, și femeile își dau seama când sunt înșelați”), că a încercat SEXUL ÎN GRUP și că a făcut dragoste cu persoane de același sex. Cât despre masturbare, Dr. Gaspar și Alexandra au ajuns la concluzia că să faci sex constant cu partenerul nu exclude masturbarea, ba dimpotrivă, cei cu o viață sexuală activă tind să se masturbeze mai des. „Te poți masturba oricât, cu condiția ca autosatisfacerea să nu devină un lifestyle”, a mai spus amuzată, cântăreața Alexandra Stan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *