VEDETE

Andreea Dogaru va deveni mamă peste patru luni și jumătate!

<strong>Creatoarea de modă Andreea Dogaru, cunoscută și drept cea care le îmbracă pe vedetele autohtone, va deveni mamă. </strong>
Tânăra, în vârstă de 31 de ani este gravidă în patru luni și jumătate. Ea a împărtășit vestea, dar totodată bucuria de a aduce pe lume primul său copil, și cu prietenii ei virtuali. Andreea Dogaru a primit o mulțime de mesaje de felicitare. Andreea Dogaru a debutat în anul 2010 în lumea designerilor vestimentari români, devenind în scurt timp un nume foarte apreciat în România.În 2013 a fost desemnată cel mai bine cotat designer al anului. A fost declarată designerul anului 2014 în România și a ajuns deja la peste 30 de colecții, pe care le prezintă pe podiumurile naționale și internaționale de modă, iar în decembrie 2015, a fost declarată cel mai bun designer de couture la Romanian Fashion Awards. Mai mult, participarea în decembrie 2016 la Bucharest Fashion Week i-a adus Andreei încă un premiu important, ”cel mai bun designer de rochii de seară”.
Designerul a făcut senzație și la ultimele ediții ale celui mai important festival de modă de la noi. În decembrie, în colecția acesteia a defilat pentru ea, Irina Columbeanu, iar în septembrie anul trecut, mireasa colecției pe care a prezentat-o în Dubai a fost Ramona Gabor.

andreea, gravida r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *