Calatorii

Raul curcubeu, raiul din Columbia

Cel mai frumos rau din lume (Galerie foto)
Foto: Viralnova

Cano Cristales din Columbia este considerat cel mai frumos rau din lume. Apele sale capata culori diverse datorita algelor de apa dulce.

In cea mai mare parte a anului, raul nu este cu nimic mai deosebit fata de alta apa curgatoare, insa in scurta perioada dintre sezonul ploios si cel secetos, el devine scena unui festival de culori naturale, scrie Viralnova.In aceasta perioada, raul poate avea o varietate de galben, albastru, verde, negru si rosu. Apa este colorata de o specie unica de plante. Acestea traiesc pe fundul raului si poarta numele de Macarenia clavigera.

rau Cano Cristales Columbia

Cano Cristales mai este cunoscut ca “Raul celor cinci culori”, “Raul curcubeu” sau “Raul care duce spre Paradis”.

rau frumos Cano Cristales
Acesta este localizat intr-o zona greu accesibila in Serrania de la Macarena, in partea de nord a Columbiei. El are 100 de kilometri lungime si 20 de metri latime.

rau spectaculos Cano Cristales
Zona unde spectaculoasele culori pot fi observate a fost inchisa turistilor timp de mai multi ani din cauza activitatii trupelor de gherila din zona si a potentialului impact negativ pe care turismul necontrolat l-ar putea avea asupra peisajului.

Cano Cristales Columbia
Raul a fost redeschis pentru vizitatori in 2009, iar in prezent mai multe companii turistice din Columbia ofera tururi ghidate in zona.

rau unic Cano Cristales
apa rau Cano Cristales
culori apa rau Cano Cristales

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *