VEDETE

Paul Surugiu-Fuego: ”De câte ori răsare soarele dimineța și-l prind, dacă-s matinal ori dacă am spectacol și nu adorm până atunci, mă încarc cu energia lui…”

“De câte ori răsare soarele dimineța și-l prind, dacă-s matinal ori dacă am spectacol și nu adorm până atunci, mă încarc cu energia lui într-un fel. Nu-i nimic poetic și siropos aici, este doar o imagine la care țin. În fond, tot ce vedem și ni se întâmplă sunt amintiri pe care le asociem cu oameni, cu locuri! De asta mi-e dragă România mea! E plină de tot felul de trăiri în ceea ce mă privește! Pe oriunde ajung, îmi revin în minte momente și retrăiesc emoții demult uitate!
Nu știu ce spuneți voi, dar mie îmi place țărișoara asta, așa, cu toate cele bune și rele ale ei! Am tot spus-o, dar niciodată n-am spus că cel mai frumos răsărit e aici, acasă, în țara mea natală! Nu e România nici cea mai frumoasă, nici cea mai specială, dar e locul nostru, care ne-a format, ne-a dezamăgit, ne-a făcut buni, mândri și deștepți și ne dă zilnic tot felul de momente de uimire! Vă doresc zi frumoasă cu muzică bună alături și imagini de neuitat! “, spune Paul Surugiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *