EVENIMENT

Vedete și-au căutat rochie de mireasă la deschiderea unui magazin de lux! O fostă Miss a stat în vitrină pe tot parcursul evenimentului

iuliana alexievici si eugenia serban rraluca onoriu si cristina smadu rclaudia ghitulescu si cristina smadulavinia parva si iuliana a rdiana munteanu si raluca rmiss r

Lavinia Pârva și-a făcut apariția la deschiderea unui magazin cu rochii de mireasă al designerului Iuliana Alexievici. Cântăreața a venit îmbrăcată într-o rochie de culoare albă, lăsând loc comentariilor de genul: ”Îi stă foarte bine în alb” sau ”O vedem în curând mireasă”.

Laviniei Pârva nu pare să-i pese de comentarii, așa cum nu părea afectată nici de faptul că mai multă lume a spus despre ea în ultima vreme că ar fi însărcinată. La evenimentul de luni seară au mai luat parte și alte vedete autohtone care au fost extrem de încântate de ținutele designerului Iuliana Alexievici: Diana Munteanu, Maria Constantin, Nico, Cristina Cioran, Claudia Ghițulescu, Eugenia Șerban, Iuliana Marciuc, Giulia Jianu, Cristina Smadu de la firma de mezeluri ”Meșteșugari de gusturi” și Diana Bișinicu Andrieș, prezentă cu un set de bijuterii de la propriul magazin, pe care le-a admirat toată lumea.

Pentru a-și promova rochiile, dar și frumusețea în sine, designerul a apelat la o tânără care are multe titluri de Miss și care a stat în vitrină pe tot parcursul evenimentului. Este vorba despre Anca Francesca Neculaiasa, care a reprezentat România în concursul de frumusețe Miss Multiverse, care a avut loc în Republica Dominicană, Punta Cana în luna noiembrie 2016.

Frumoasa romancă ne-a reprezentat cu mândrie, reușind să obțină cel mai mare punctaj la testul IQ în limba engleză.Testul a făcut parte din numeroasele probe eliminatoriii organizate de producătorii TV reality show-lui Miss Multiverse.

Anca-Francesca este originară din orașul Râmnicu Sărat, județul Buzău, are 22 de ani și este studentă în anul 3 la la Universitatea București, Facultatea de Geografie. Tânăra cochetează cu concursurile de frumusețe încă din liceu, cea mai importantă participare a ei fiind la Miss Internațional 2014 în Japonia, Miss Earth 2015 în Austria și Miss Tourisme Quenn 2016 în Malaezia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *