Frumusete

Cum sa-ti ingrijesti parul pe timp de iarna

Georgi 3 Hi Repair

Daca vara parul tau sufera din cauza uscaciunii, soarelui puternic si din cauza vantului, ei bine, nici iarna nu-l scapa de agresiuni meteorologice si nu numai. Gerul, umiditatea excesiva, si chiar purtatul caciulii dauneaza firului de par si scalpului. Pentru a te putea bucura de un par sanatos, stralucitor si in perioada iernii, urmeaza cativa pasi, recomandati de hairstylistul Georgiana Rusen de la Acad’Oro Beauty.

Chiar daca aveti un regim alimentar sanatos, cu vitamine si minerale din belsug, parul are nevoie de tratamente speciale in aceste zile friguroase.

“Ca si in perioada calda, si pe timpul iernii parul are nevoie de ingrijire speciala datorita influentei factorilor externi: temperaturi scazute, incarcare electrostatica datorata hainelor, umiditate, etc. Este necesara folosirea mastilor in functie de tipul parului; pentru par vopsit/decolorat se va folosi un sampon si masca reparatoare si hidratanta ( eu recomand Hi Repair), iar pentru a se evita electrizarea firelor de par se pot folosi Brushing si Bio Marine.

Pentru parul natural nevopsit se va folosi sampon hidratant si masca hidratanta dintr-o gama variata de produse naturale:  (hidratant, argan, cu probleme ale scalpului, etc) sau masca cu rodie sau avocado.

In cazul in care se foloseste perie sau placa, sa nu uitam de protectia pentru par (Liss si Straightening).”

Cu ingrijire speciala parul tau va iesi din iarna sanatos, de la radacina pana la varf si rezistent.

Pro Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *