Curiozitati

Cifra de vibrație a locuinței

Atunci când ne mutăm dintr-o casă în alta, undeva subtil înţelegem că aceste spaţii vor aduce în viaţa noastră o oarecare coloratura, anumite nuanţe, situaţii şi contexte. Asta pentru că noi vom locui în aceste case. Fiecare cămin cu cifra sa de vibraţie, ne influenţează mult mai puternic decât numărul blocului, străzii, sectorului, oraşului, deşi şi acestea din urmă exercită o influenţă asupra vieţii noastre într-o formă foarte directă, dar mult mai slabă decât numărul apartamentului.

Codul apartamentului, adică vibraţia acestuia, exercita asupra noastră o influenţă directă şi foarte puternică, întrepătrunde şi modelează permanent spaţiul unde noi vom locui cu anumiţi curenţi energetici, generatori de cauze şi contexte care duc inevitabil către anumite efecte.

Modalitatea de calcul a vibrației casei în care locuim este: în cazul în care numărul este mai mare de 10, se adună fiecare cifră în parte și se reduce la o singură cifră.

ex.: Nr. 425 = 4+2+5 = 11 = 1+1 = 2

în cazul în care este format dintr-o singură cifră, aceea va fi vibrația locuinței.

house_numbers_2

Vibrația casei 1 – generează o energetică egală dar în scară “cu centrul Universului”. Locuitorii acestui apartament mereu vor fi “terorizaţi de ceilalţi” vecini, cu tot felul de sfaturi legate de tot felul de probleme ale vieţii. La uşa lor foarte des vor bate vecinii pentru a cere sare, zahăr şi alte de ale casei deoarece locuitorii celorlalte apartamente dintr-o cauză inexplicabilă vor fi convinşi că dacă cineva poate să spună ceva deştept şi util, să facă ceva, atunci aceştia pot fi doar cei din apartamentul 1. Asociaţia de locatari, dintr-o cauză inexplicabilă vor considera că este mai bine să îl numească preşedinte pe cineva din apartamentul nr. 1 deoarece au încredere în ei, sunt consideraţi de a fi lideri şi lor le sunt gata să li se supună lor.

Omul care este supraîncărcat cu muncă sau sfios prin natura lui sau introvertit şi nesociabil, într-un astfel de apartament va avea o viaţă deloc uşoară.

Aspecte pozitive:
Aceasta este o locuinţă potrivită pentru tine dacă eşti o persoană puternică, independentă, creativă şi ambiţioasă. Motivaţia şi încrederea în sine sunt favorizate de această vibraţie. Energia lui 1 te va susţine şi îţi va oferi ocazia de a prelua conducerea în firma la care lucrezi sau în comunitate, dacă doreşti acest lucru. Este un loc în care te vei simţi bine dacă îţi place să trăieşti singur. Numărul 1 impune un ritm alert, o continuă activitate, şi de aceea această locuinţă nu este potrivită pentru o persoană care îşi doreşte o viaţă mai domoală sau cu o fire mai slabă. Este întotdeauna un loc bun pentru noi începuturi, pentru idei şi proiecte inovative, de pionierat. În cazul în care locuiesc mai multe persoane în aceeaşi casă, cel mai probabil îşi vor vedea separat fiecare de interesele şi hobby-urile lor.

Aspecte negative:
Vibraţia lui 1, dacă nu este ţinută sub control, favorizează de asemenea agresivitatea şi aroganța. Chiar dacă îţi place să trăieşti singur, cu siguranţă nu îţi doreşti o viaţă fără prieteni.
Numărul 1 este guvernat de elementul Foc, ceea ce înseamnă că trebuie să acordăm foarte mare atenţie la foc şi la tot ceea ce îl poate provoca, precum şi la aparatură electrică. Aici există un risc mai mare decât în alte locuri să se declanşeze un incendiu.

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 1:
Această locuinţă este favorabilă oamenilor cu idei avansate, care tind să devină conducători şi care caută să deschidă drumuri noi în domeniul lor: cadre militare, poliţişti, chirurgi, dentişti, judecători, patroni, inspectori, neurologi, psihiatri, scriitori, cercetători, învăţători.

ramsigngjerde

Vibrația casei 2 – crează impresia că locatarii lui sunt nişte oameni de companie, foarte plăcuţi şi sociabili. La uşa lor poate să bată cineva pentru a le propune un bilet în plus la teatru. Ei vor fi invitaţi ca musafiri şi alţii se vor cere în vizită la ei. Aceştia pot fi rugaţi chiar să fie baby-sitter pentru o perioadă de timp pentru copiii vecinilor. Este un apartament foarte bun pentru oamenii comunicativi, oricând pregătiţi pentru a transforma propria casă într-un loc de întâlnire într-o încrucişare de interese.

Vibraţia lui 2 aparţine oamenilor încrezători în propriile puteri, sfătuitori, cuminţi, diplomaţi.

Oamenii înclinaţi să creadă că propria lor casă este cetatea lor, vor avea nevoie în acest apartament de multă răbdare şi bărbăţie, lucruri necesare pentru apărarea împotriva numărului mare de candidaţi în a fi “prieteni”.

Aspecte pozitive:
Această locuinţă emana iubire, bucurie, pace. Este un loc foarte bun pentru tinerii căsătoriţi. Dacă îţi iubeşti partenerul, este cel mai potrivit loc în care să vă începeţi viaţa împreună. Într-o asemenea casă se simt cel mai bine oamenii liniştiţi, cooperanţi, care îşi doresc să se bucure de compania familiei şi a prietenilor. Este un cămin minunat pentru a iubi şi a împărtăşi totul; nu este însă favorabil oamenilor singuri. Împreună cu partenerul te poţi bucura de atmosfera de pace şi de calm; dar dacă eşti o persoană căreia îi plac petrecerile zgomotoase, sau ai o viaţă agitată şi complexă, nu te vei simţi confortabil aici.

Aspecte negative:
Vibraţia lui 2 simbolizează asocierea şi parteneriatul, însă trebuie să ai grijă ca relaţia cu partenerul tău să nu devină una de dependenţă. Cauta întotdeauna să menţii un echilibru.
Atenţie la robinete, şi nu uita să le închizi când nu mai ai nevoie de apă, deoarece locuinţele cu acest număr au tendinţa să se inunde foarte des.

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 2:
Această locuinţă este favorabilă persoanelor cu înclinaţii artistice, cu simţul frumosului, al echilibrului şi al armoniei: creatori de modă, sculptori, decoratori, arhitecţi, desenatori, pictori. Ea este de asemenea benefică şi tuturor ocupaţiilor care implică cooperarea şi parteneriatul, precum şi cercetarea: diplomaţi, politicieni, cercetări în domeniul medicinei, dar şi în domeniul ştiinţelor oculte, căci cifra doi are o conotaţie puternic spirituală.

 

Vibrația casei 3 – deţine o energetică suficient de puternică pentru a se manifesta într-o formă neobişnuită şi originală şi din belşug revărsa această energie asupra locuitorilor săi.   Într-un astfel de apartament cu uşurinţă de pot manifesta tot felul de zgomote ciudate şi inexplicabile. Vecinii îi vor considera pe locuitorii acestui apartament ca fiind ciudaţi şi neobişnuiţi. Nu va fi deloc straniu dacă aceştia vor auzi despre ei tot felul de vorbe din partea băbuţelor, vecinelor, de pe banca din faţa blocului. Locuitorii apartamentului 3 vor fi des subiectul prejudecăţilor celorlalţi. Într-un astfel de apartament este recomandat să ai o activitate creativă. Ieşind la pensie, poţi să îţi aduci aminte de talentele deţinute în copilărie cum ar fi desenul, pictura, arte, aşa că, dacă eşti pensionar, pune mâna pe creion sau pensule şi încearcă să te distrezi. Vei observa că acest lucru va căpăta o dezvoltare şi o anumită populatitate, chiar şi cerere din partea vecinilor, prietenilor şi cunoştinţelor novicelui pictor.

Spaţiul lui 3 stimulează dezvoltarea talentelor şi capacităţilor şi din acest motiv, un astfel de spaţiu este foarte bun pentru generaţia tânără.

Sarcina principală a părinţilor este să se dea într-o parte şi să nu încurce micului geniu.

Aspecte pozitive:
Dacă îţi plac petrecerile şi distracţia, atunci aceasta e casa ideală pentru tine. Este o locuinţă care încurajează gândirea pozitivă. Oamenii vin cu plăcere în vizită, se vorbeşte mult, se râde, se glumeşte. Aici poate înflori brusc o idilă ce va dispărea la fel de repede dacă nu este susţinută de sinceritate. Nu este o locuinţă potrivită pentru cei care caută liniştea, şi nici pentru persoanele care pun preţ pe ordine, organizare şi rutina.

Aspecte negative:
Dintre toate numerele, 3 este cel mai deschis către influenţele exterioare. Această casă este ca un burete care absoarbe tot. Fiecare om care intră vreodată aici îşi va lăsa amprentă, în bine sau în rău, ceea ce înseamnă că trebuie să fii foarte atent pe cine inviţi în casa ta. Majoritatea certurilor şi tensiunilor pornesc din cauza unor persoane din afara casei. Această locuinţă este una dintre cele mai susceptibile de a fi prădata de hoţi. Numărul 3 fiind guvernat de Aer, există oricând pericolul declanşării unui incendiu, însă cele mai mari daune vor fi provocate de fum. Vibraţia lui 3 încurajează cheltuielile extravagante, împrăştierea şi dezordinea, deci este bine să fii atent la aceste lucruri, să cauţi să eviţi excesele şi să îţi asumi responsabilitatea vieţii tale.

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 3:
Această locuinţă este favorabilă scriitorilor şi persoanelor cu talent artistic, umoriştilor, artiştilor de comedie, actorilor.

Vibrația casei 4 – umple prin vibraţia sa toţi metrii pătraţi cu energie ce te împinge către muncă cu energia entuziasmului. Este un spaţiu ideal pentru cei care lucrează de acasă. Într-un astfel de apartament îţi ajunge timp şi pentru lucru şi pentru viaţa personală. Cei care muncesc în afara apartamentului, în momentul când vin acasă vor doar să se odihnească, un astfel de spaţiu te poate aduce la sapă de lemn deoarece mereu va cere o atenţie sporită la tot felul de lucruri din interiorul casei. Aici ba se arde un bec, ba cade o bucată de gresie sau fainta de la baie, ba te inunda vecinul, ba se strică ceva ca şi când cineva nevăzut vrea permanent să munceşti şi să ai o ocupaţie în interiorul spaţiului. Locuitorii acestui apartament, treptat sunt cuceriţi de dorinţa îmbunatăţirii şi înnoirii spaţiului locativ astfel încât, permanent muta mobila, zugrăvesc sau găsesc tot felul de activităţi casnice. Aceştia venind de la serviciu, acasă, încep să muncească în direcţia îmbunatăţirii stilului şi mereu ceva au de cumpărat, de investit. Dacă într-un astfel de spaţiu locuieşte o gospodină, atunci aceasta nu numai va întreţine într-o formă ideală curăţenia şi ordinea în casa dar neapărat se va ocupa şi de designul iterior.

Acest apartament, permanent necesita întruchiparea în viaţă a uneia sau a alteia, a 140-a idee, începând de la draperii şi terminând cu cele mai mărunte lucruri. Atmosfera confortului casnic umple toate fisurile din acest spaţiu, astfel încât să nu îţi doreşti să ieşi din această casă. Acelas lucru îl simt şi musafirii. Pe bună dreptate, acest apartament se manifestă ca şi cele 4 anotimpuri ale anului, care modifică designul pământului în permanenţă.

Aspecte pozitive:

Dacă consideri că a venit timpul să îţi întemeiezi o familie, să faci copii, să pui bazele unei noi vieţi, să te îmbogăţeşti, să îţi îndeplineşti visurile, aceasta este casa cea mai potrivită pentru tine. Vibraţia lui 4 se împacă cel mai bine cu oamenii serioşi, cinstiţi, stabili şi gospodari. Dacă eşti o persoană care îşi doreşte să se realizeze în plan material prin muncă cinstită, disciplina şi efort, în această locuinţă ai cele mai mari şansă să îţi afli dragostea, succesul şi fericirea. Locuinţa cu numărul 4 încurajează securitatea financiară şi bunăstarea, dar nu şi luxul; este nevoie de cumpătare şi uneori de o economisire a resurselor în scopul securităţii financiare.

Aspecte negative:
Numărul 4 se află sub influenţa elementului Pământ. Aceasta nu este o casă bună pentru oamenii superficiali şi risipitori, nici pentru cei leneşi sau care caută să se ridice prin mijloace necinstite. Spiritul casei este destul de categoric în această privinţă, şi orice abatere de la o viaţă onestă poate avea consecinţe extrem de neplăcute.

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 4:
Vibraţia lui 4 este favorabilă persoanelor muncitoare, ordonate şi raţionale, atrase de profesii ce presupun fie munca manuală, fie rezolvare de probleme: contabili, programatori, fermieri, mineri, geologi, grădinari.

Vibrația casei 5 – transformă locuitorii săi într-un fel de perpetuum mobile deoarece este plin doldora cu energia activităţii orientată către schimbare. Sub influenţa acestei energii a spaţiului, chiar şi cei mai raţionali oameni, deodată încep să ia hotărâri nefireşti pentru ei sub imperiul impulsului, a aventurismului şi a riscului. Foarte firesc, locuitorii acestui apartament, vor fi subjugaţi de dorinţa schimbărilor. Dacă aceştia nu au posibilitatea de a cumpăra o mobilă nouă, atunci minim o dată la trei luni vor fi mânaţi de dorinţa de a rearanja mobila în casă. Mobila nu va fi mutată doar dintr-un colţ în altul ci şi dintr-o cameră în alta. Locuitorii vor uita modul de viaţă sedentar şi vor începe maniacal să se arunce cu capul înainte în tot felul de deplasări, călătorii, vor circula des dintr-un oraş în altul, în numele propriilor plăceri şi satisfacţii. Propriul apartament cu numărul 5, aceştia îl vor vedea că pe o parcare temporară, iar cu timpul se vor muta din acest apartament. Trebuie spus că atunci când se vor muta, vor găsi o variantă foarte convenabilă şi vor nimeri într-un spaţiu mai mare sau într-o zonă mai bună sau mai aproape de muncă. Niciodată nu ştii exact în ce se transformă acest apartament. Ba ai impresia că e un club, un loc pentru distracţii, un loc de întâlnire a oamenilor cu anumite interese comune. Apartamentul predispune locuitorii către tot felul de distracţii cu tentă erotică şi sexuală, perversiuni şi alte forme de plăceri ce presupun un anumit risc şi aventură.

Aspecte pozitive:
Dacă îţi plac variaţia, aventura, agitaţia şi călătoriile, aici e locul potrivit pentru tine. Vibraţia lui 5 aduce în permanenţă schimbări şi experienţe noi. Din multe puncte de vedere, această locuinţă poseda o energie asemănătoare cu cea a numărului 3: telefonul sună într-una, iar uşa sta rareori închisă. Oamenii vin tot timpul în vizită, de multe ori fără să anunţe dinainte. Este un loc propice aventurilor sentimentale şi erotismului. Această casă necesita un consum mare de energie, deci trebuie să ai grijă ca din când în când să-ţi mai reîncarci bateriile.

Aspecte negative:
Numărul decibelilor depăşeşte adesea limita de bun-simţ admisă. Dacă eşti un om liniştit şi ordonat, care îşi doreşte o viaţă simplă şi previzibilă, ar fi bine să te gândeşti la o mutare, eventual într-o locuinţă al cărei număr să fie 2 sau 4. Numărul 5 se află sub influenţa energiei Focului, deci atenţie la incendii. În aceste case oamenii au adesea tendinţa să adoarmă cu ţigara aprinsă.

Profesii şi ocupaţii favorizate de vibraţia lui 5:
Vibraţia lui 5 este favorabilă oamenilor cu un spirit îndrăzneţ, neliniştit şi aventurier: navigatori, geografi, exploratori, sportivi, aviatori, vânători, piloţi de încercare, reporteri, ziarişti, dansatori.

Mai mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *