Stil de viata

10 semne că ai întâlnit bărbatul ideal

Cele mai multe dintre noi își amintesc momentul acela din copilărie când luam o floare cu cât mai multe petale și începeam să rupem câte o petală spunând  “Mă iubește, nu mă iubește”.

Pe măsură ce înanintăm în vârstă se pare că facem, în continuare același joc, fiecare relație prin care trecem e o nouă petale pe care o rupem din viața noastră. Oare cum îți dai seama că trebuie să te oprești din rupt petale?

  1. El nu vrea să te schimbe

Un bărbat care vrea să fie alături de tine pentru totdeauna nu se așteaptă se te schimbi, te iubește așa cum ești.

  1. El nu se teme de schimbare

Nimeni nu scapă de nemilosul timp. Viața ne schimbă, vrem nu vrem. Un bărbat care te iubește știe că peste 20 de ani nu vei mai fi femeia de care s-a îndrăgostit la începutul relației, dar va continua să te iubească și să fie alături de tine.

  1. El e alături de tine, mai ales în momentele tale de vulnerabilitate

Momentele în care greșești, în care faci ceva de care ajungi să-ți fie rușine sunt momentele în care o să vrei să fugi și să te ascunzi. Un bărbat care te iubește cu adevărat va înțelege și îți va oferi spațiul de care ai nevoie, dar te va încuraja să te ridici și să continui lupta.

  1. El știe să spună îmi pare rău, dar știe să accepte și scuzele tale

O căsnicie fericită se construiește între doi oameni care știu să accepte și să spună scuză-mă și iartă-mă.

  1. El nu te lasă să te critici

Deseori, ajungem să ne criticăm prea mult. Nu suntem niciodată suficient de inteligente, suficient de frumoase. Găsește un bărbat care vede în tine mai multe decât vezi tu. Te va ajuta să dezvolți și să scoți la iveală cea mai bună versiune a ta.

  1. El se gândește la nevoile tale

Bărbatul care începe o relație spunând care sunt nevoile sale, ce își dorește el va avea aceeași atitudine până la încheierea relației. Vrei să te spele cineva pe spate? Fii gata să faci tu primul asta!

  1. El are răbdare cu familia lui

Familia nu ne-o alegem, iar răbdarea și dragostea cu care își înconjoară un bărbat mama arată cum își va trata viitoarea familie.

  1. Când te gândești la el te simți împăcată

La ce te gândești când îl vezi dimineața? Nu toată lumea simte fluturii din stomac. Dacă te vezi cu el pentru restul vieții, savurând aceste dimineți, e semn că el este alesul.

  1. Tu te bucuri să-l bucuri

Dacă nu găsești bucuria de a-i găti felul preferat de mâncare sau dacă nu vrei să îl vezi zâmbind, e clar că această relație nu va fi una de durată.

  1. El știe să-ți șteargă lacrimile

Sunt zile în care nu o să poți să îți reții lacrimile. Un bărbat care te iubește va știi că nu trebuie să te lase singură și că cea mai bună abordare este să te ia în brațe.

sursa: unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *