VEDETE

Paul Surugiu Fuego: “Orice etapă este o lecție! Orice lucru bun dus la îndeplinire este o reubunșită. Una spirituală mai mult, morală, de la care primești energie cât pentru vreo 10 ani”

fuego-2

“Orice etapă este o lecție! Orice lucru bun dus la îndeplinire este o reușită. Una spirituală mai mult, morală, de la care primești energie cât pentru vreo 10 ani. Pe 5 septembrie am avut vernisajul de la expoziția ”CASA PĂRINTEASCĂ”. Pentru mine, un triumf! După atâtea nopți de muncă, mi-am arătat cu bucurie căsuțele și am fost fericit să văd atâția oameni speciali cărora le mulțumesc.
M-am simțit român luni seară, la Palatul Parlamentului! Mi-am expus, dragii mei, munca de pe tot parcursul verii, în marea Casă a Poporului! Am avut ceva emoții, dar în final totul s-a dovedit a fi o încântare! Ideea a fost să creez o atmosferă de altădată, atât prin program, cât și prin tablouri. Casele mele sunt fragmente de țară, sunt imagini rupte din mândria spațiului care ne definește.
Colorate sau difuze, au plăcut, au adus aminte de acasă, de locul din care am pornit cu toții, reușind să desăvârșească o seară în care cei prezenți, cărora le mulțumesc că mi-au fost alături, au încercat emoții puternice. Ele au fost vedetele – casele!
Am fost surprins și onorat să-i am lângă mine pe cei doi fii și soția poetului GRIGORE VIERU, veniți tocmai din Basarabia să admire expoziția pe care eu am creat-o acolo în memoria celui ce mie mi-a fost ca un tată, un maestru al poeziei!
Teo Trandafir, Doina Păuleanu, Oana Georgescu, Daniel Ionașcu, Doina Ghițescu, Stela Enache, Alesis sunt doar câteva nume care mi-au onorat invitația și a stat, pentru câteva ore, cu gândul la copilărie, la România, la casa părintească, la faptele bune și toți oamenii pe care proiectul meu „ARTĂ PENTRU SUFLET” i-a sprijinit!
”, Paul Surugiu – Fuego.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *